Korábban már írtunk a Puli Paws projektről, most pedig arról lesz szó, hogy a csapat hamarosan online-kurzust indít. Az online kriptotanfolyammal kapcsolatos legfontosabb infókat itt találjátok meg.

Mit tartalmaz az online-kurzus?

Az online kurzus tartalmaz, egy általános kripto-ökoszisztéma alapismereteket modult, egy kripto-pénztárca (Metamask) modult, kettő NFT specifikus modult és egy speciális NFT-jog modult. Az elsajátítandó anyagrész öt részre tagolódik.

 1. A decentralizált kriptoökoszisztéma alapjainak megértése
 2. Metamask kripto-pénztárca használata
 3. NFT történelem
 4. NFT-piactér használata (szekunder piactér)
 5. NFT-jog

Kinek lehet hasznos?

Elsősorban azoknak ajánljuk akik szeretnének egy átfogó képet kapni a kripto-ökoszsiztéma működéséről. A kriptovaluták és a web3 világában szilárd talajon álló alaptudással szeretnének rendelkezni.

Ezen kívül magabiztos tudást szeretnének szerezni az önálló kriptoeszköz kategóriát képező NFT-ről. Elszeretnék sajátítani az egyik legismertebb NFT-piac másként az OpenSea.io működését (NFT-k létrehozása-kereskedése) Szeretnék csökkenteni kockázati kitettségüket, a csaló (scam) projektek kiszűrésével.

Kinek NEM ajánljuk?

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy jelen online-kurzust nem ajánljuk azoknak, akik több éves kriptoökoszisztéma tapasztalattal rendelkeznek, fejlesztők, kriptovaluta kereskedők és/ vagy bányászok és egyéb kriptovalutával aktív tevékenységet folytatnak.

Ennek oka, hogy számukra a kripto-ökoszisztéma alapjai ismertek, átfogó képet látnak a rendszer működéséről, így – az ismétlést nem ide értve – nincs szükségük szilárd alaptudásuk megbolygatására.

Számukra, esetleg a speciális NFT-jogi modul online-kurzus lehet érdekes. Az NFT-jog online kurzus jelen kurzus kiegészítő részét képezi, de önálló formában is elérhető.

A kurzus elvégzését követően képes leszel

 • átlátni a kripto-ökoszisztémát
 • magabiztos alapokon álló tudásod birtokában, az újonnan megjelenő kripto-megoldásokat megérteni
 • ismerni a kripto szakzsargon legfontosabb kifejezéseit
 • ismerni a kripto-tőzsdék alapműködését
 • létrehozni, kezelni, beállítani és használni a legnépszerűbb (Metamask) kriptovaluta-pénztárcát
 • magabiztosan használni, és kereskedni az NFT-piactereken
 • mintelni az NFT piactereken
 • ellenőrízni a tranzakciókat
 • megérted az NFT-k működését, felhasználási lehetőségeiket

A kurzus elvégzését követően nem leszel képes

 • kriptovalutákkal professzionális szinten kereskedni
 • kriptobányászással foglalkozni
 • coinokat stakelni, lendingelni
 • NFT stakelni, lendingelni

Figyelem ha ezek a haladó területek érdeklenek, nézz vissza később oldalunkra vagy nézz körül az interneten számos egyéb online-kurzust és YouTube csatornát találsz ahol haladó kriptósoknak készülnek tartalmak.

Van valamilyen előfeltétele az online kriptotanfolyam elvégzésének?

Nincs semmilyen előfeltétele annak, hogy valaki sikeresen végig csinálja az online kripto-tanfolyamot, de jó ha az alábbiak jellemeznek:

 • nyitottság a technológia újdonságokra
 • érdeklődő szemlélet, kíváncsiság
 • tudás vágy

Mennyibe kerül és hol lehet jelentkezni?

Az első 25 jelentkező ingyen végezheti el az online-kurzust és örök hozzáférést kap az évente frissülő tudásanyaghoz.

A 26 jelentkező és azt követően az online kurzus ára 19.900,-Ft lesz. Évente kétszer nyitjuk meg a jelentkezést, tavasszal és ősszel. Ennek oka, hogy a kurzus elvégzőinek esetleges kérdéseire legyen kapacitásunk válaszolni.

Jelentkezni az alábbi Google űrlapon lehet. Kérdés esetén írjatok e-mail-t.

Az alábbi űrlapon

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Böngészőket, hogy a jelen weboldalon elérhető online kurzusok nem tartoznak a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (továbbiakban: Felnőttképzési tv.) hatálya alá, ezért nem minősülnek felnőttképzési tevékenységnek!

A Puli Paws online-kurzus oktatási anyagban (továbbiakban. online oktatási anyag) elhangzott kijelentések, megállapítások tájékoztató jellegűek, és a videók készítésében közreműködők magánvéleményét tükrözik. Az online oktatási anyagban elhangzott tartalom nem minősül adózási, jogi, befektetési vagy bármilyen egyéb tanácsadásnak, azok üzleti döntések alapját nem képezhetik, és azokat üzleti vonatkozású kérdésekben tilos felhasználni.

Az online oktatási anyagban szereplő információkért, azok valóságtartalmáért a Puli Paws készítői nem vállalnak felelősséget, és azok bármilyen felhasználása csak a kurzust hallgató, felhasználó saját felelősségére történhet. Az online oktatási anyag készítésében résztvevők nem vonhatók felelősségre az online oktatási anyagban foglalt bármely állítás vagy tartalom felhasználásából közvetett/ közvetlen módon keletkező esetleges kárért vagy egyé hátrányért, veszteségért.

Jogi nyilatkozat

A Puli Paws által szolgáltatott információk és egyéb tartalmak a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő tartalmak nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a Puli Paws nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódj részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultálj személyes befektetési tanácsadóval!