Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Opel Astrák ütköztek Érden – egy fiatal nő nem adta meg az elsőbbséget, az idős házaspár bánta

Újabb baleset történt amiatt, mert egy sofőr nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben. Kedd délelőtt két Opel Astra kombi ütközött Érd belterületén, az egyik autó az árokban kötött ki, a másik utasai pedig annak is örülhettek, hogy megúszták a csúnya ütközést.

Balra akart kanyarodni az idős házaspár

A fekete Astra, melyben egy idős házaspár utazott, a Széles utcán közlekedett, majd a Külső Római utcához érve balra szándékozott kanyarodni. Itt a főútvonal ugyanígy kanyarodik, így nekik lett volna elsőbbségük, ha megadták volna nekik… A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem adott elsőbbséget

A Külső Római utcán érkező másik Astra kombi fiatal sofőrnője ezen kötelességének nem tett eleget, hanem gépkocsijával egyenesen áthajtott az elágazáson, így a fekete Opel kanyarodás közben a piros Opel jobb elejének ütközött.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fának csapódott a piros Astra  

A piros Astra a karambol következtében a bal oldalra sodródott, majd a Külső Római utca mellett húzódó mély árokba hajtott és az ott álló egyetlen fának csapódott.

Kórházba vitték a sofőrt  

Az okozó sofőr ki tudott mászni autójából, ám könnyebben megsérült, miután nem használta a biztonsági övét, őt a mentőszolgálat munkatársai további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

Fejfájással megúszták

Az idős házaspár mindkét tagja be volt kötve, ők az első körben nem sérültek meg, a helyszínen várták a baleseti helyszínelőt, ám az utas hölgynek időközben megfájdult a feje, emiatt hozzá is kihívták a mentőket.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Daru emelte ki

Az árokban heverő piros Astrát végül darus autómentő segítségével bányászták ki az árokból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: kesok.hu

Exit mobile version