Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Összeütközött két tehervonat Biatorbágy és Herceghalom között, akár napokig állhat a vonatközlekedés az érintett vonalon

Vasárnap éjszaka összeütközött két tehervonat Biatorbány és Hercegahalom között. Mindkét vágányt lezárták, a vonalon akár napokra is megszűnhet a vonatközlekedés. Jelentősen változik a menetrend.

Összeütközött két vonat

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon vasárnap 00:19-kor Biatorbágy és Herceghalom között közlekedő tehervonat nekiütközött, eddig tisztázatlan körülmények között az előtte közlekedő tehervonatnak. A balesetben több kocsi is kisiklott – írja a MÁV .A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták a vágányokat

Biatorbágy és Herceghalom között mindkét vágány kizárva a vonatforgalom elől, a vonatközlekedés nem lehetséges. A kárfelmérést, helyreállítást és a vizsgálatot megkezdték. Mindezek hosszabb időt vesznek igénybe.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A kisíklott kocsi

Forrás: MÁV

Változik a vonatközlekedés

Vasárnap jelentős forgalomkorlátozásokkal, pótlóbuszos közlekedéssel kell számolni a győri vonalon utazóknak. Bizonyos vonatok kerülő útvonalon Székesfehérvár, Komárom érintésével közlekednek. A Budapest–Győr–Hegyeshalom, a Budapest–Győr–Sopron, illetve Szombathely közötti elővárosi és távolsági IC vonatok jelentős késéssel közlekednek. Vonatkimaradások, rövidebb útvonalon közlekedő vonatok is lesznek.

Így közlekednek a vonatok

Elfogadják a menetjegyet

A fővárosban az M4-es metrón a BKK elfogadja a vasúti bérleteket, igazolványokat és menetjegyeket a metrón utazásra. A Volánbusz elfogadja a vasúti utazási okmányokat a Kelenföld–Bicske közötti menetrend szerinti buszjáratokra.

A mai napon nem közlekedik:

Kerülő útirányon át Székesfehérvár–Komárom érintésével közlekedik:

A győri vonalon közlekedő szerelvények változásai

Halálos gázolás Bajánál

A Bajáról Kecskemétre vasárnap 4:14-kor elindult 7800-as számú InterRégió vonat Baja és Mátéházapuszta állomás között egy ismeretlen személyt elgázolt, aki a helyszínen életét vesztette. A két állomás között – a hatósági intézkedésekig – nem közlekedhetnek a vonatok. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MÁV

Exit mobile version