Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Saját lakásában termesztette a kábítószert, emellett többféle drogot is árult az újbudai férfi

Újbudai lakásában termesztette a kábítószert az a férfi, aki ellen az ügyészség vádat emelt. Marihuánát és heroint is árult a budapesti férfi.

Jelentős mennyiségű kábítószerrel kereskedett, ezért a Fővárosi Főügyészség vádat emelt a férfi ellen, illetve letöltendő fegyházbüntetést indítványoz.

A vádirat szerint egy 36 éves férfi 2017 decemberétől 2018 februárjáig egy 11. kerületi lakásban több tőből álló kenderültetvényt létesített és gondozott. A férfi marihuánát és esetenként heroint is árult. Az illegális üzlethez digitális mérleget, növényőrlőt, világítóberendezéseket is használt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói eredményes felderítésüket követően 2018. január 31-én rajtaütöttek a férfin, akinek a lakásában többféle kábítószert, heroint, kokaint, extasyt is találtak.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmének bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje letöltendő fegyházbüntetésre a vádlottat, továbbá tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A Fővárosi Főügyészség felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerhasználat megelőzése nem csak bűnügyi kérdés, a hatóságok eredményes munkája mellett kiemelt szerepe van a nevelésnek és az oktatásnak.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu

Exit mobile version