Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Stohl András és Kiss Ramóna fején ebédelhetsz, sokat bírnak, az ételmaradék sem árt meg nekik

A TV2 sztárjainak a fején ebédelhetsz az Auchan Korzókban. Több asztalra is ráragasztották Stohl András és Kiss Ramóna fejét, mosolyognak rád, miközben a műanyag tányérból eszed az ebéded. A TV2 két sztárjának a legutóbbi műsorát, a Dancing with the Stars sokkal kevesebben nézték a 18-49-es korcsoportban, mint a vele egyidőbene adásba került X-Faktort az RTL-en.

Sikerműsort hagyott ott

Kiss Ramóna tavaly szerződött át az RTL-től a TV2-höz. Korábban ő volt a sikeres X-Faktor műsorvezetője, mégis úgy döntött átmegy a konkurenciához és a Dancing with the Stars című műsor házigazdája lesz Stohl Andrással. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem ment jól Stohlék műsora a TV2-n

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a TV2 szombat esti műsora a Dancing with the Stars leszerepelt most hétvégén. A 18-49-es korcsoportban alig hozott 10%-ot, miközben az RTL-en az X-Faktor tarolt, mindent vitt a sávjában. Kiss Ramóna tehát nem csinált jó üzletet, a TV2 műsorát kevesebben nézik, mint azt, ahonnét elment.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Börtönbe került

Stohl András is egykor az RTL sztárja volt. Miközben a Nemzeti Színház míves darabjaiban játszott, a Való Világban konferálta fel üvöltve a celebeket, aztán maga is celeb lett, amikor drogosan karambolozott és börtönbe került.

Autóbalesetet okozott

Stohl András 2010-ban okozott ittasan és kábítószer hatása alatt közúti balesetet, ezért elsőfokon 2 év és 4 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. Végül nem lett ilyen hosszú a büntetése: jogerősen 10 hónapra ítélték el, de ebből elég volt összesen 5 hónapot leülnie, 2012 márciusában feltételesen szabadlábra helyezték – írja a Kékvillogó.hu hírportál.

Négyen sérültek meg

A színész hajnalban a Budapestről Fót felé vezető úton gépkocsijával áttért a szemközti sávba, és ott összeütközött két szabályosan közlekedő autóval. A balesetben négyen sérültek meg, egyikük súlyosan. A baleset után a színész elhagyta a helyszínt, ezért a rendőrök, még aznap, otthonából előállították.

Hiénák a börtönben

“Lekapcsolták a villanyt központilag, na akkor kezdődött az igazi dzsungel. Bent fekszel és csak a börtön zajait hallod. Tényleg olyan, mint a természetfilmekben a hiénák” – mesélte Stohl András nemrég a börtönről egy műsorban. Ide kapcsolódik: „És akkor lekapcsolták a villanyt központilag, na akkor kezdődött az igazi dzsungel.”- ilyen volt Stohl András első éjszakája a börtönben

Stohl András és Kiss Ramóna asztalterítő lett

Az Auchan Korzóban ebédelők igencsak meglepődhetnek, hiszen a börtönviselt Stohl és az RTL-ből nemrég kiugrott Kiss Ramóna fotóit ragasztották az asztalokra. Ők az Auchan Korzó márkanagykövetei. Budapesten és környékén 11 Auchan Korzóban ebédelhetsz Stohlékon.

Bírják az ételmaradékot

Ha valaki leeszi őket az asztalnál, akkor sincs gond, jól bírják az ételmaradékot. Fotóik fertőtlenítőszerbiztos anyagból készültek, a takarítók folyamatosan törölgetik őket, vigyáznak a rendre, tisztaságra.

Stohl és Kiss az Auchanban táncolnak

Forrás: auchankorzo.hu

Nagy úr a pénz

Az Auchan Korzó weboldalán látszik, hogy Stohl András, a Jászai Mari-díjas színművész nem csak asztalterítőnek ideális, ha adnak neki egy kis pénzt mosolyogva táncra is perdül a szupermarketben. A pénz nagy úr, a közönség hamar felejt, semmi sem ciki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Stohl András és Kiss Ramóna az Auchan asztalain – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Exit mobile version