Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Súlyos sérültek, mentőhelikopter, két azonos baleset. Motoros ütközött autóval

Súlyos sérülésekkel két motorost is kórházba szállítottak szombaton az agglomerációban. Diósdon és Veresegyházán is hasonló baleset történt, mentőhelikopter is a helyszínre vonult.

Motoros ütközött össze egy személygépkocsival szombaton délelőtt Diósdon, a Homokos utcában. A balesetben a motoros súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították – tájékoztatta a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Elmondta, hogy a törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, áramtalanították a motorkerékpárt, majd biztosították a helyszínt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Baleset Diósdon, Fotó: PMKI Érd HTP

Csámpai Attilától azt is megtudtuk, hogy ugyancsak egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze szombaton délelőtt Veresegyházán is, az Újiskola és a Hajdi utcák kereszteződésében.

A balesetben a motoros súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentők helikopterrel szállították kórházba. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kiemelt kép: Baleset Veresegyházán/PMKI Gödöllő HTP

Exit mobile version