Site icon BudaPestkörnyéke.hu

„Számomra olyan volt, mintha vidéken élnék” – 65 millióért árulja 45 négyzetméteres 16. kerületi lakását Dukai Regina

Hosszú évekig élt Dukai Regina a 16. kerületben, és bár számtalanszor lett volna lehetősége nagyobb otthonba költözni, mégis ragaszkodott ehhez a napfényes, nyugodt, aprócska otthonhoz.

Nagyobb lakást vettek

Eladja a régi otthonát Dukai Regina. A népszerű magyar modell hosszú évekig élt a budapesti, XVI. kerületi lakásában, ám azóta megházasodott és gyermeke született, így a férjével vásároltak egy nagyobb ingatlant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Letisztult lakás

A lakáshirdetést a Bors szúrta ki, és kiderült, hogy Dukai Regina a másfél szobás, 45 négyzetméteres lakásáért közel 65 millió forintot kér. Az tény, hogy a lakás szépen fel van újítva.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ragaszkodott hozzá

„Féltve őrzött ékszerdobozom várja új lakóját! Hosszú évek óta éltem itt, és bár számtalanszor lett volna lehetőségem nagyobb otthonba költözni, én mégis ragaszkodtam ehhez a napfényes, nyugodt, aprócska otthonhoz. Kertvárosi környéken van, számomra olyan volt, mintha vidéken élnék” – áll a bejegyzésben.

Kötelező garázst venni

Kiderült továbbá, hogy a lakáshoz tartozik egy teremgarázs-beálló, valamint egy 2,5 négyzetméteres zárt tároló is, ezeket 10 millió forint értékben kötelezően meg kell vásárolnia az új tulajnak – írja a Blikk.

Csodás szomszédok

„Hamar, könnyen és több úton megközelíthető a belváros, a szomszédok csodás, csendes emberek, a Lidl pár perc séta távolságra van. Bútort szinte nem is kell hoznod, hiszen a konyhában, a nappaliban, a fürdőben és a hálóban is beépített, hatalmas szekrények várnak” – írja.

Nagyon napos

„Délnyugati fekvése miatt néha majd napszemüveget is kell viselned főzés közben, mert napsugár járja át a lakást késő délelőttől, míg a nap le nem nyugszik. A 25nm-es terasz, mely megközelíthető a nappaliból és a hálóból is, tökéletes napozáshoz, sütögetéshez, hosszú beszélgetésekhez” – írja a hirdetésben.

Keveset fűt

Nagyon jól szigetelt otthon, szinte alig kellett fűtenem, ha pedig nyáron meleged van, csak be kell kapcsold a nappaliba felszerelt klímát.

Magánéleti változások

Regina most megválik álomotthonától, bizonyára ennek az egyik oka az, hogy időközben családot alapított. Tavaly előtt decemberben jelentette be, hogy párja közel 3 év után megkérte a kezét, a gyűrűjét is egy bejegyzésben mutatta meg. Tavaly pedig újabb csodálatos hírrel jelentkezett: gyermeket vár.

Megszületett a kislánya

A nagy bejelentések ezzel még nem értek véget, ugyanis kislánya születése előtt – aki tavaly decemberben jött a világra – összeházasodott szerelmével. Férjével azóta új otthont vásároltak, ezért is vált eladóvá a modell korábbi lakása, ahol éveken át élt és álmodozott a családalapításról, a terveiről.

Itt a hirdetés

Dukai Regina eladó rezidenciáját ide kattintva lehet megcsodálni, mielőtt az új tulajdonos birtokba venné. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dukai Regina – Forrás: YouTube/TV2

Exit mobile version