Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Szervezzen egy hangulatos őszi partit, és búcsúzzon stílusosan a nyártól!

Az ősz szépen-lassan közelít, és bár az utóbbi évek tapasztalatai alapján nagy az esély arra, hogy szeptemberben még visszatér a nyár, azért kifejezetten jó ötlet egy búcsúpartit szervezni a kánikulás napok emlékére. Aztán jöhetnek a színes élmények, a soron következő izgalmak, mert a kerti élet nem, hogy nem áll meg a forróság leköszönésével, hanem éppen ellenkezőleg. Végre igazán felpezsdülhet!

Mik azok a kellékek, amik nem hiányozhatnak az udvarból?

www.hawaj.hu a lehető legsokoldalúbb forrás, ahol minden felfedezhető, ami a témában releváns. Az őszi szezonra ugyanis érdemes úgy felkészülni, mint arra a periódusra, amiben a nyárvég hőséggel fűszerezett pillanatai ötvöződnek a hűvösebb reggelekkel/estékkel betoppanó ősz sokszínűségével. Ez az a néhány hét, amikor talán a legkellemesebb a közeg a kinti lét minden mozzanatának megéléséhez. Nincsen túlságosan meleg, ami megnehezíthetné a momentumok átélését, ugyanakkor még extra vastag öltözetre sincsen szükség. Legfeljebb csak este, amikor egy-egy vékonyabb pokróc jól jöhet, tovább fokozva a meghitt, bensőséges hangulatot.

kerti pavilonok segítségével tulajdonképpen abszolút másodlagos fontosságúvá redukálhatóak az időjárási körülmények. Ha a napfény élvezhető, akkor jó, ha pedig jó lenne elbújni a csípősebb fuvallatok elől, akkor ez is megoldható. A stabil, stramm kialakítású, talajban rögzíthető szerkezetek kitűnő buli helyszínekként szolgálhatnak. Nyilván ahhoz, hogy kellőképpen érvényesülni tudjanak elengedhetetlen a szabad terület, ellenben kisebb udvarokon is jó ötlet bepróbálkozni velük.

Mi van akkor, ha mégis támad a hőség?

Akkor a szolár zuhanyok enyhülést hozhatnak, adhatnak. Akár slagra is ráköthetőek, miközben napenergiával működnek, tehát nem elég, hogy praktikusak, még energiatakarékosak is egyben. A víz hőmérséklete természetesen szabályozható. Úgyhogy ha a kertészkedés végén jól jönne egy hűsítő zuhany, akkor ez könnyedén megoldható – legalábbis a víztartály űrtartalmának erejéig mindenképpen. Akár vizes parti is rendezhető szeptember tiszteletére. Ha engedi az időjárás, akkor dress code-nak megadható a fürdőruha, és ha kellőképpen emelkedett a hangulat, akkor a résztvevők kedvük szerint megmártózhatnak a zuhanyrózsából feléjük áramló vízsugárban. Azért ez kétségtelenül nem mindennapi élmény!

Az éhes szájak is megnyugodhatnak?

Természetesen, hiszen mit ér egy vérbeli kerti parti mennyei fogások nélkül? Nem állítjuk, hogy semmit, de maradjunk annyiban, hogy étek nélkül nagyon hiányos a képlet. Még jó, hogy a kerti grillek segítségével házon kívül is praktikusan megoldható a főzés-sütés kérdése. Hús, szalonna, sajt, zöldségek, hogy a legkedveltebb alapanyagokat említsük. Ha mindez adott, meg persze egy határozottan lelkes séfjelölt, akkor kezdődhet is a vonzó illatfelhőket eregető sütögetés. Nem csoda, ha az ínycsiklandó illatár hatására még a szomszédok is átkukucskálnak, hátha nekik is jut egy kis falat a vendégeknek szánt menüből.
Ha van hova bebújni, ha van hol felfrissülni, és ha van mit enni, akkor a buli sikere egy az egyben borítékolható!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.

Exit mobile version