Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Több ingyenes képzést kínál az agglomerációs vállalkozóknak is a Google

google-workshop

A Google kibővítette Magyarországon a nemzetközi ingyenes képzési programját, amelyet szélesebb körben, bármely vállalkozó számára elérhetővé tesz.

Elindult a Grow with Google elnevezésű platform, amely  magában foglalja a társaság által kínált összes képzési lehetőséget: az online és offline előadásokat, az ingyenesen elérhető eszközöket, továbbá digitális tartalmakat az önfejlesztéstől az üzleti növekedésig.

Boros Botond a Google magyarországi marketing vezetője elmondta, hogy Magyarországon eddig több mint 35 ezer kis- és középvállalkozás vett részt a Google 2016-ban indult tematizált ingyenes digitális workshop programjában, amelynek keretében online képzéseket tettek elérhetővé. Tavaly 100 workshopot és 4 ezer személyes konzultációt tartottak 26 városban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az idei év végéig további 20 ezer kkv elérését célozzák meg a programmal, az ingyenes képzésre 35 városban jelentkezhetnek az érdeklődők.

Bíró Pál, a Google magyarországi vezetője elmondta, a nemzetközi cég munkájának része a helyi digitális felzárkóztatás támogatása, partnerekkel együttműködve biztosítják a digitális írástudás elsajátítását.

A Google szerint az elkövetkezendő 10-15 évben, a digitalizáció megváltoztatja majd az általános munkakörnyezetet, 21 millió új munkalehetőség nyílik majd meg,  és a munkahelyek 90 százalékában  már valamilyen szintű digitális tudásra lesz szükség.

Exit mobile version