Kamion ütött el két embert Budapesten, a 19. kerületben szerda délután. Az áldozat egy apa és 7 éves kislánya.

Gázolás Kispesten

Szerda délután 16 óra körül eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion ütött el két embert Budapest 19. kerületében, a Kossuth tér 5. szám előtt. A balesetben a 40 éves férfi és a 7 éves lány a helyszínen meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem a zebrán mentek át

A BudaPestkörnyeke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint egy sittet szállító autó gázolta el a férfit és a gyermeket. Apa és lánya a kocsmából mentek haza, és nem a kijelölt gyalogosátkelőn keltek át az úttesten. A férfi kezében egy dobozos sör volt, elképzelhető, hogy ittas állapotban közlekedett.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A rendőrség lezárta a helyszínt

Forrás: BudaPestkörnyke.hu

Hallotta a szirénát

„Én csak a mentőt hallottam a villamosról mikor jöttem haza es lementem a kutyával annyit láttam hogy egy zsák ott van” – ezt írta a Facebookon a környék egyik lakója.

Ez a teherautó gázolta halálra az apát és kislányát

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Az édesanya a helyszínre ment

Egy másik szemtanú a Borsnak azt mondta, hogy az édesanya nem sokkal később ért a helyszínre. Először csak kislánya táskáját látta meg a földön, arról ismerte fel, hogy az áldozat vélhetően az ő gyermeke.

Helyszínelés a baleset után

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Lezárták a környéket

A baleset miatt lezárták a Szabó Ervin utcát a Vak Bottyán utcától az Üllői útig. Az érintett szakaszon csak a BKK járatait engedik át. A forgalmat rendőrök irányítják. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK