Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Változik az Aldi, Lidl, Spar, Auchan és Tesco üzleteinek nyitvatartása, de nemcsak az ünnepek miatt lesznek másképp nyitva a boltok

Háromnapos hosszú hétvége előtt állunk, emiatt változik a boltok nyitvatartása: mutatjuk, mire figyelj! Jövő héten egyébként megszűnik a kormány által szabályozott kötelező nyitvatartás is.

Jön a pünkösd

A pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn tartott keresztény ünnep, amelyen a kereszténység a Szentlélek kiáradását ünnepli meg. Nem csak a vasárnap, de a hétfő is munkaszüneti nap Magyarországon, mely befolyásolja az élelmiszerüzletek nyitvatartását. A Pénzcentrum összegyűjtötte, hogy lesznek nyitva a legnépszerűbb boltok hétvége előtt és utána. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tesco

ALDI 

Auchan

CBA

Lidl

Penny 

SPAR, INTERSPAR 

Változik az üzletek nyitvatartása

Orbán Viktor egyébként péntek reggel jelentette be, hogy az 5 millió beoltott után változik a boltok kötelező nyitvatartási ideje is, vagyis minden üzlet maga dönti el, hogy meddig lesz nyitva. A kormányfő szerint az 5 millió beoltott a hétvégén meglesz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiemelt kép: illusztráció

Exit mobile version