Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Váratlan fordulat: Lánya lehetne Palik László új szereleme, akit a TV2 sikerműsorának forgatása alatt ismert meg

Palik László Exatlon

Palik László Exatlon - Forrás: Youtube

Amíg az 59 éves műsorvezető fiatal kedvesével vígaszatalódik, addig volt felesége, Marsi Anikó Szulák Andrea volt párjával vigasztalódik.

Éles váltás

Még mindig döbbenten áll a fél ország azelőtt, hogy az álompárnak gondolt Marsi Anikó és Palik László szinte egyik pillanatról a másikra szakítottak egymással másfél évtized után. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új szerelem

A páros tagjai között a hírek szerint hosszú ideje gondok lehetettek, ám az ország legnagyobb bulvárlapjai a minap megtudták, Palik László szívét egy szemtelenül ifjú hölgy hódította meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Lánya lehetne

A Blikk információ szerint Palik az új szerelemet a TV2 Exatlon Hungary című műsorának köszönheti, ugyanis ott ismerkedett meg a nála évtizedekkel fiatalabb új kedvesével. A sztár egy a sportreality egyik korábbi versenyzőjébe lett szerelmes, akivel korábban hónapokig forgatott együtt.

Fontos a család

Úgy tudni, az igen érett gondolkodású hölgy azonnal megtalálta a közös hangot Palikkal és Marsi Anikóval közös gyermekeikkel, mivel enélkül esélyes se lenne a kapcsolatnak. „Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már – árulta el a napilap informátora.

Ép testben

A másik közös hobbija a friss szerelmeseknek a sport iránti szeretet. Mivel Palik László életében a sport nagyon fontos szerepet játszik, egyértelmű volt, hogy új kedvesének is a sport az egyik mozgatórugója. Ráadásul a hölgy nem csak sportos és dekoratív, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekkel, amely szintén alaptulajdonság Palik számára egy nőben –fűzte hozzá nyilatkozó.

Marsi is boldog

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu is korábban megírta, a még mindig bombasztikus formában lévő Marsi Anikóra is rátalált a szerelem. A TV2 híradósa Szulák Andrea volt párja, Gábor mellett találta meg a boldogságot.

Andi kiakadt

Az énekes-színésznő az utóbbi napokban számos meglepő Instagram üzenetet osztott meg a saját oldalán, szerint a műsorvezető és annak vagyona komoly veszélyben van, mivel volt párját egy aranyásónak tartja

Ezt írta a színésznő!

A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm.

Pedig szépen indult

Mint ismert, Marsi Anikó és Palik László kapcsolata 2005-ben kezdődött, majd nagyon gyorsan komollyá vált. A gyerekeik születése után pár évvel a házaspár eltűnt a nyilvánosság elől, nagyobbik kisfiuk egészsége érdekében Spanyolországba költöztek.

Marsi Anikó és Palik László

A munka volt az oka?

Marsi Anikó öt évvel ezelőtt ajánlatot kapott a TV2-től, elfogadta. Aztán három évvel később Palik László is csatlakozott a csatornához, minden évben fél évet Dominikán töltve az Exatlonnal, amely alaposan megnehezítette, hogy megmentsék a házasságukat –írja a Bors. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kép és kiemelt kép forrása: TV2

Exit mobile version