Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Villamossal ütközött egy Renault, métereken át tolta maga előtt az összetört autót a szerelvény

Szerda délelőtt 10 óra előtt egy Renault-ot vezető középkorú férfi megpróbált átcsusszanni a villamos előtt a 11. kerületben. Nem sikerült neki, perceken belül két mentő is érkezett a helyszínre, a sofőr pedig hordágyra került.

Megsérült a sofőr

A 49-es villamos egy személyautóval ütközött szerda délelőtt a 11. kerületben a Bartók Béla út és a Tétényi köz találkozásánál. Az autó összetört, a sofőr megsérült, két mentő érkezett.

Oldalról kapta el az autót a villamos

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem sikerült átcsúszni a villamos előtt

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, az autót egy középkorú férfi vezette, aki a Lukoil kútra akart behajtani és azt gondolta sikerül átcsusszannia a villamos előtt.

Megtörten ücsörgött a villamos vezetője

A villamost egy fiatal hölgy vezette, aki magába roskadva ücsörgött a baleset helyszínén, mert nem gondolta, hogy az autós megpróbál áthajtani előtte.

Leállt a villamosközlekedés

A helyszínen a fővárosi tűzoltók áramtalanították az autót, a helyszínelés idején az érintett szakaszon nem járt a villamos.

A villamosnak szinte mindig elsőbbsége van

Két mentőautó érkezett

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a zsámbéki mentősök éppen arra jártak, így azonnal segíteni tudtak, nem sokkal később egy fővárosi esetkocsi is megérkezett, ezért volt két mentőautó a helyszínen.

Zsámbéki és budapesti mentők a helyszínen

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián

Exit mobile version