Site icon BudaPestkörnyéke.hu

100 forint volt a zsákmány, alvó nőt fosztott ki egy 15 éves fiú egy közismert budapesti metróalujáróban

Egy 15 éves fiú egy budapesti aluljáróban kifosztott egy földön fekvő nőt, miután meggyőződött arról, hogy alszik. Üdítőitalt, ennivalót, sapkát, és 100 forintot vett el tőle.

Metróaluljáró

A vádirat szerint az elkövetéskor 15 éves fiú 2020. október 8-án éjfél körül a IV. kerületben, az M3 metró Újpest-központ állomásának aluljárójában ment oda egy földön fekvő nőhöz.

Kiszúrta magának

A tinédzser lábával megbökdöste, így győződve meg arról, hogy a nő alszik, ennek érdekében megbökte a lábával, majd integetett neki a kezével. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

100 forintot vett el

Ezután körbenézett, nem látja-e senki, majd a sértett földön lévő táskájához lépett, és abból eltulajdonított egy 2 dl-es italt, egy kakaós csigát, egy sapkát és 100 forint aprópénzt, majd elhagyta a helyszínt.

Videó a kifosztásról

Elfogták

A fiút a IV. kerület, Árpád úton, egy élelmiszerüzlet előtt igazoltatták a rendőrök, amelynek során az eltulajdonított dolgokat lefoglalták.

Kifosztás

A fiúval szemben az ügyészség kifosztás bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, és azt javasolta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével járjon el.

Közérdekű munka

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság egy korábbi, más ügyben – lopás vétsége miatt – kiszabott próbára bocsátást szüntesse meg és a vádlottal szemben halmazati büntetésül közérdekű munka büntetést szabjon ki.

Társkeresőn kereste áldozatait

Címlapfotó az ügyészség videójából való.

Exit mobile version