Site icon BudaPestkörnyéke.hu

„20 évnyi hatalom szörnyű hatással van egy vezetőre” – Till Attila a közösségi oldalán üzent Putyinnak, komoly gondolatokat fogalmazott meg – videó

Oroszorország inváziója Ukrajna ellen már tizedik napja tart, ez idő alatt az oroszok ellen számos szankciót vezetett be az Európai Unió, az Amerikai Egyesült Államok, valamint a világ számos kormánya. A putyini vérengzés ellen sorra szólalnak fel a közéleti szereplők is a világ minden tájáról, így Magyarországon is. A legutóbb Till Attila fogalmazta meg a gondolatait a közösségi oldalánn.

Pokoli reggel

A műsorvezető a reggeli sétája közben döntött úgy, hogy videón rögzíti a gondoaltait s megosztja azokat a követőivel. „Pokoli regggelre ébredtünk” – kezdte mondandóját Tilla, majd arról beszélt, őt is borzasztóan érinti a háború híre, rossz kedve van, fojtogatja és megbénítja őt a tudat, hogy mi törénik a szomszédunkban, továbbá azt is elmondta: biztos benne, ezzel az érzéssel nincs egyedül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyre nagyobb sérelmek

„Úgy látszik, most egy olyan irányba megyünk el, hogy mindenkinek egyre nagyobbak lesznek a sérelmei, és egyre jobban feljönnek majd a felszínre azok a problémák, amik miatt szerinte nem működik a világ” – fogalmazott Instagramon megosztott videójában, ezt követően pedig rátért Putyinra.

Navalnij esete

Mint mondta Putyin már évek óta ellehetetleníti azoknak az életét, akik mást gondolnak mint ő. Itt példának okán felhozta Alekszej Navalnij, ellenzéki politikust, aki jelenleg is börtönben van, s aki ellen korábban nagy valószínűséggel merényletet követtek el, melynek következtében kis híján életét vesztette.

20 évnyi hatalom

„Úgy képviseli Oroszországot, hogy az oroszokat nem kérdezi meg valójában arról, vagy esélyt sem ad nekik arra, hogy eldöntsék, hogy ő képviselje-e az oroszokat” – mondta, hozzátéve, hogy a 20 évnyi hatalom szörnyű hatással van egy vezetőre. „Elhiszi magáról, hogy ő az, aki miatt ez az egész működik, és elhiszi azt, hogy ő az egyetlen, aki bármi áron is, de fel tudja emelni, vagy szinten tudja tartani azt a nemzetet. Ez nem igaz” – mondta, végezetül pedig arról beszélt, a lényeg továbbra is az, hogy a háború véget érjen.

Ez is érdekelhet:

Nincs jó indok

„Nincs olyan indok, ami igazolná egy háború elindítását! Nem ölhetsz meg másokat, nem terrorizálhatsz másokat! Megteheted, csak attól szarabb lesz a világ, akkor is ha azt hazudod magadnak, hogy jó ügyért teszed. Azt mondják az igazság nem abszolút fogalom, túl sok mindentől függ egy adott helyzetben a meghatározása, de amikor egyre nagyobb a szenvedés csak megérezzük, hogy kábé miről beszélünk. Azért a Kígyó sziget védőinek a mondataiban szerintem már erősen ott volt!” – írta a közösségi oldalára feltöltött videó mellé a műsorvezető. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes videó:

Kiemelt kép: Till Attila – Forrás: TV2

Exit mobile version