Site icon BudaPestkörnyéke.hu

„A fenébe Mecky! Miért nem oltattad be magad?” – Zalatnay Sarolta összeomlott Kóbor János halála miatt, Koncz Zsuzsa pedig szeretett volna hinni a csodában

Az egész ország gyászolja Kóbor Jánost. Az Omega frontemberének halálhírét hétfőn jelentették be. Zalatnay Sarolta összeomlott Kóbor János halálhírén, Koncz Zsuzsa pedig bízott abban, hogy valamilyen csoda folytán mégiscsak felépül a zenész.

Gyászol az ország

Barátai, zenésztársai és rajongói búcsúznak Kóbor Jánostól a közösségi oldalakon. Koncz Zsuzsa az 1963-tól, egy rövid ideig, az Omegában énekelt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Koncz Zsuzsa bízott a csodában

„Tudtuk, hogy nagy a baj, de az ember szeretne hinni a csodában. Csodák meg nem nagyon vannak és a szavak is hiányoznak ilyenkor” – így kezdte búcsúposztját Koncz Zsuzsa.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Égi mezőkön koncerteznek

„Együtt kezdtük a pályát a Műegyetem Szentháromság téri hajdani koleszának a színpadán. Te csodált egyetemista voltál, én kis gimis. A zongoránál Benkő Laci,a dobnál Laux Józsi. Végtelen szomorúság nekem és mindnyájunknak, hogy te is elmentél, hogy az Omega immár az égi mezőkön koncertezhet csak. Mecky, drága, jó utat! Hiányozni fogsz” – írja az énekesnő.

Egy fotót is posztolt, amelyen Zoránnal és Kóbor Lászlóval látható

Forrás: Facebook

Zalatnay Sarolta is búcsúzik

Zalatnay Sarolta is Kóbor Jánost gyászolja. Azt mondja, teljesen összetört a hír hallatán. Közösségi oldalán közös fotóval búcsúzott.

Rossz megérzés

„Tudtam és éreztem, hogy nagy a baj, dacára annak, hogy mi, a barátai se kaptunk semmiféle hírt az állapotáról. Hogy ő akarta-e így, nem tudjuk, elképzelhető! A minap éjszaka riadtam fel, olyan érzésem volt, mintha egy hatalmas kő lenne a mellkasomon. Nem álmodtam, és reméltem, hogy ez nem egy rossz megérzés, sajnos túl sokszor éreztem már meg hasonló eseteket. Erre jött a hír…” – mondta az ACNews-nak Zalatnay Sarolta.

Miért nem oltattad be magad?

„Teljesen kiborultam, nyugtató teákat iszom és közben nézem a Mokkás képeinket, ahol azon nevettünk, hogy olyanok vagyunk, mint két kis kócos. Nemrégiben voltam a harmadik oltásomon, akkor is az jutott eszembe, hogy a fenébe Mecky! Miért nem oltattad be magad? Igazi barát volt, remélem békében nyugszik, a családját és főleg a kicsi lányát elképesztően sajnálom.” – mondta az énekesnő.

Koronavírusban hunyt el

Az Omega együttes hétfőn közölte Facebook oldalán a szomorú hírt: 78 éves korában meghalt Kóbor János A zenész pár hete került kórházba, miután elkapta a koronavírust. Állapota napról-napra romlott, ezért mélyaltatásban tartották, gépek segítségével lélegzett. Korábban arról beszélt, hogy ő bízik az immunrendszerében, ezért nem oltatja be magát.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kóbor János és Zalatnay Sarolta – Forrás: TV2

Exit mobile version