Az egész ország gyászolja Kóbor Jánost. Az Omega frontemberének halálhírét hétfőn jelentették be. Zalatnay Sarolta összeomlott Kóbor János halálhírén, Koncz Zsuzsa pedig bízott abban, hogy valamilyen csoda folytán mégiscsak felépül a zenész.

Gyászol az ország

Barátai, zenésztársai és rajongói búcsúznak Kóbor Jánostól a közösségi oldalakon. Koncz Zsuzsa az 1963-tól, egy rövid ideig, az Omegában énekelt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Koncz Zsuzsa bízott a csodában

„Tudtuk, hogy nagy a baj, de az ember szeretne hinni a csodában. Csodák meg nem nagyon vannak és a szavak is hiányoznak ilyenkor” – így kezdte búcsúposztját Koncz Zsuzsa.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Égi mezőkön koncerteznek

„Együtt kezdtük a pályát a Műegyetem Szentháromság téri hajdani koleszának a színpadán. Te csodált egyetemista voltál, én kis gimis. A zongoránál Benkő Laci,a dobnál Laux Józsi. Végtelen szomorúság nekem és mindnyájunknak, hogy te is elmentél, hogy az Omega immár az égi mezőkön koncertezhet csak. Mecky, drága, jó utat! Hiányozni fogsz” – írja az énekesnő.

Egy fotót is posztolt, amelyen Zoránnal és Kóbor Lászlóval látható

Forrás: Facebook

Zalatnay Sarolta is búcsúzik

Zalatnay Sarolta is Kóbor Jánost gyászolja. Azt mondja, teljesen összetört a hír hallatán. Közösségi oldalán közös fotóval búcsúzott.

Rossz megérzés

„Tudtam és éreztem, hogy nagy a baj, dacára annak, hogy mi, a barátai se kaptunk semmiféle hírt az állapotáról. Hogy ő akarta-e így, nem tudjuk, elképzelhető! A minap éjszaka riadtam fel, olyan érzésem volt, mintha egy hatalmas kő lenne a mellkasomon. Nem álmodtam, és reméltem, hogy ez nem egy rossz megérzés, sajnos túl sokszor éreztem már meg hasonló eseteket. Erre jött a hír…” – mondta az ACNews-nak Zalatnay Sarolta.

Miért nem oltattad be magad?

„Teljesen kiborultam, nyugtató teákat iszom és közben nézem a Mokkás képeinket, ahol azon nevettünk, hogy olyanok vagyunk, mint két kis kócos. Nemrégiben voltam a harmadik oltásomon, akkor is az jutott eszembe, hogy a fenébe Mecky! Miért nem oltattad be magad? Igazi barát volt, remélem békében nyugszik, a családját és főleg a kicsi lányát elképesztően sajnálom.” – mondta az énekesnő.

Koronavírusban hunyt el

Az Omega együttes hétfőn közölte Facebook oldalán a szomorú hírt: 78 éves korában meghalt Kóbor János A zenész pár hete került kórházba, miután elkapta a koronavírust. Állapota napról-napra romlott, ezért mélyaltatásban tartották, gépek segítségével lélegzett. Korábban arról beszélt, hogy ő bízik az immunrendszerében, ezért nem oltatja be magát.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kóbor János és Zalatnay Sarolta – Forrás: TV2