A BudaPestkörnyéke.hu a fővárosban és az agglomerációban élők hírportálja

A Budapest Környéke című újság már több mint 100 évvel ezelőtt jól ismert kiadvány volt a fővárosban és az akkori pesti agglomerációban. Ezt a legendás újságot élesztettük fel online verzióban, hogy a fővárosban és környékén élőknek ismét legyen egy olyan hírforrása, amit a 21. századi technológiai elvárásoknak megfelelően, mobiltelefonon is kényelmesen bármikor, bárhol olvashatnak.

A legolvasottabb regionális hírportál

Híreink frissek, fontosak, érdekesek és kizárólag az olvasóra koncentrálnak. Napi egyedi látógatószámunk a forgalmas napokon Magyarország legolvasottabb portáljai között vagyunk. Hálásak vagyunk az olvasóinknak, hogy kedvelnek minket, bíznak bennünk és figyelnek ránk, Budapest és környékének legolvasottabb regionális hírportáljára.

A mi agglomerációnk

Az általunk az agglomeráció részének tekintett települések listáját a fejlécünk Települések menüpontjában éred el. Az agglomeráció definíciójára sok megoldás született. Mi azt vettük alapul, hogy mely településeken jelentős az ingázók aránya. Ezt leginkább az autópályák és a kötött közlekedés kiépítettsége befolyásolja. Ezt kiegészítettük szubjektív elemekkel, így alakítottuk ki a 90 településből álló gyűrűt, Budapest környékét, vagy ha úgy tetszik a mi agglomerációnkat.

Szerkesztőség 

Főszerkesztő: Jana Gabriella | e-mail: jana.gabriella (kukac) likecompany.hu
Felelős szerkesztő: Napossy Fanni | e-mail: napossy.fanni(kukac)budapestkornyeke.hu
Újságírók: Csák Krisztina Csilla, Konczi Viktor, Sziráki-Boros Zsuzsanna, Nagy Dávid, Dés Géza
Levél a szerkesztőségnek: hello(kukac)budapestkornyeke.hu, vagy: info(kukac)likecompany.hu
Hirdetésszervezés: hello(kukac)budapestkornyeke.hu

Kiadó:

Like Company Kft

Szabályozó szervezet:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levelezési cím: 1525 Budapest Pf. 75.
Telefon: (+36 1) 457 7100, fax: (+36 1) 356 5520
E-mail: [email protected]

NMHH nyilvántartásba vételi okirat száma: CE/24756-42018.

A cikkeink és fotóink szerzői jogvédelem alatt állnak, a kiadó engedélye nélkül azokat átvenni, másolni, sokszorosítani tilos. A hirdetési megoldásaink ezen az oldalon érhetők el!

BudaPestkörnyéke.hu