A BudaPestkörnyéke.hu a fővárosban és az agglomerációban élők hírportálja

A Budapest Környéke című újság már több mint 100 évvel ezelőtt jól ismert kiadvány volt a fővárosban és az akkori pesti agglomerációban. Ezt a legendás újságot élesztettük fel online verzióban, hogy a fővárosban és környékén élőknek ismét legyen egy olyan hírforrása, amit a 21. századi technológiai elvárásoknak megfelelően, mobiltelefonon is kényelmesen bármikor, bárhol olvashatnak.

A legolvasottabb regionális hírportál

Híreink frissek, fontosak, érdekesek és kizárólag az olvasóra koncentrálnak. Napi egyedi látógatószámunk a forgalmas napokon Magyarország legolvasottabb portáljai között vagyunk. Hálásak vagyunk az olvasóinknak, hogy kedvelnek minket, bíznak bennünk és figyelnek ránk, Budapest és környékének legolvasottabb regionális hírportáljára.

Top 20 magyar hírportál között a BudaPestkörnyéke.hu! Olvasd el az erről szóló sajtóközleményt, kattints ide!

A mi agglomerációnk

Az általunk az agglomeráció részének tekintett települések listáját a fejlécünk Települések menüpontjában éred el. Az agglomeráció definíciójára sok megoldás született. Mi azt vettük alapul, hogy mely településeken jelentős az ingázók aránya. Ezt leginkább az autópályák és a kötött közlekedés kiépítettsége befolyásolja. Ezt kiegészítettük szubjektív elemekkel, így alakítottuk ki a 90 településből álló gyűrűt, Budapest környékét, vagy ha úgy tetszik a mi agglomerációnkat.

Szerkesztőség

Kiadó:

Ügynökségi értékesítőnk: Infinety Group

Szabályozó szervezet:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levelezési cím: 1525 Budapest Pf. 75.
Telefon: (+36 1) 457 7100, fax: (+36 1) 356 5520
E-mail: [email protected]

NMHH nyilvántartásba vételi okirat száma: CE/24756-42018.

A cikkeink és fotóink szerzői jogvédelem alatt állnak, a kiadó engedélye nélkül azokat átvenni, másolni, sokszorosítani tilos. A hirdetési megoldásaink ezen az oldalon érhetők el!