A BudaPestkörnyéke.hu a fővárosban és az agglomerációban élők hírportálja

A Budapest Környéke című újság már több mint 100 évvel ezelőtt jól ismert kiadvány volt a fővárosban és az akkori agglomerációban. Ezt a legendás újságot élesztettük fel online verzióban, hogy a fővárosban és környékén élőknek ismét legyen egy olyan hírforrása, amit a 21. századi technológiai elvárásoknak megfelelően, mobiltelefonon is kényelmesen bármikor, bárhol olvashatnak.

A legolvasottabb hírportálok között

Híreink frissek, fontosak, érdekesek és kizárólag az olvasóra koncentrálnak. A magyar reklámpiacon elfogadott hivatalos DKT/Gemius adatok szerint Magyarország legolvasottabb TOP hírportáljai között vagyunk. Köszönjük az olvasóinknak, hogy kedvelnek minket, bíznak bennünk és figyelnek ránk.

Így nézett ki a Budapest Környéke 1907-ben

A Budapest Környéke címú újság első száma – Forrás: Országos Széchényi Könyvtár

A mi agglomerációnk

Az általunk az agglomeráció részének tekintett települések listáját a fejlécünk Települések menüpontjában éred el. Az agglomeráció definíciójára sok megoldás született. Mi azt vettük alapul, hogy mely településeken jelentős az ingázók aránya. Ezt leginkább az autópályák és a kötött közlekedés kiépítettsége befolyásolja. Ezt kiegészítettük szubjektív elemekkel, így alakítottuk ki a csaknem 100 településből álló gyűrűt, Budapest környékét, vagy ha úgy tetszik a mi agglomerációnkat. A regionális hírek mellett beszámolunk minden fontos és érdekes magyarországi és nemzetközi hírről is.

Szerkesztőség

Kiadó:

Ha hirdetni szeretnél nálunk, akkor kattints ide!

Szabályozó szervezet:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levelezési cím: 1525 Budapest Pf. 75.
Telefon: (+36 1) 457 7100, fax: (+36 1) 356 5520
E-mail: [email protected]

NMHH nyilvántartásba vételi okirat száma: CE/24756-42018.

A cikkeink és fotóink szerzői jogvédelem alatt állnak, a kiadó engedélye nélkül azokat átvenni, másolni, sokszorosítani tilos.

Hirdetők figyelmébe: Magyarországon tilos közzétenni olyan reklámot, amely a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága engedélye nélkül szervezett szerencsejátékot népszerűsíti. A hatóság által nyilvántartott, engedéllyel rendelkező szerencsejáték-szervezők listája a https://sztfh.hu/nyilvantartasok/engedelyek-kozhiteles/ menüpont alatt, a Hatóság által hozzáférhetetlenné tett honlapok folyamatosan frissülő listája a https://sztfh.hu/nyilvantartasok/blokkolt-honlapok/ linken érhető el.