Súlyos, válságos állapotban van kórházban Csollány Szilveszter. A olimpiai bajnok tornász lélegeztetőgépre került, miután elkapta a koronavírust. Az egyik budapesti kórházban kezelik.

Elkapta a koronavírust Csollány Szilveszter

Csollány Szilveszter elkapta a koronavírust. Az 51 éves tornász kórházban van, az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Interjú miatt keresték

A Magyar Nemzet azt írja, hogy november 23-án telefonon kereste Csollány Szilvesztert, azon a héten vele szerettek volna elkészíteni a szokásos szombati interjújukat, ekkor azt mondta, hogy örömmel áll a rendelkezésünkre, de egy hét türelmet kér, mert gyengélkedik.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

A múlt héten került kórházba

Egy héttel ezelőtt már csak sms-ben reagált az újságíró megkeresésére.  Azt üzente, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került.

Lélegeztetőgépen van

A lap hétfőn újra kereste, ekkor már nem válaszolt. Hétfő délután kiderült, hogy súlyos állapotban van kórházban. Először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

Nem nyilatkozik a szövetség

Érdeklődésünkre a Magyar Tornaszövetség azt válaszolta, hogy a Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják.

Három hete kapta el a vírust

„Szilveszter három héttel ezelőtt kapta el a betegséget, de akkor még nem tűnt súlyosnak a baj. Bő egy héttel ezelőtt aztán súlyosabbra fordult az állapota, olyannyira, hogy végül Sopronból egy fővárosi kórházba szállították, intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre. Mást egyelőre nem tehetünk, mint imádkozunk azért, hogy jobban legyen” – mondta a Blikknek a tornász egyik ismerőse.

Gödény György posztjait osztotta meg a Facebookon

Akik követték Csollányt a közösségi médiában, azok az utóbbi hónapokban, évben láthatták, hogy több posztot is megosztott a vírustagadó Gödény Györgytől, s nem igazán hitt az oltás hatékonyságában sem.

Visszavonult a versenyzéstől

Az 51 éves olimpikon 2003-ban vonult vissza a versenyzéstől, utána anyagi gondokkal küzdött. Dolgozott Izlandon, majd Svájcban is, most Kismartonban edzősködik, s tanít Szombathelyen, az ELTE Savaria Egyetemi Központban külsős szakoktatóként.

Meghalt Kóbor János

Hétfőn jelentette az Omega együttes, hogy 78 éves korában meghalt Kóbor János. A Törökbálinton élő zenész november elején került kórházba, állapota olyan súlyos lett, hogy őt is lélegeztetőgépre tették. A zenész korábban arról beszélt, hogy nem oltatja be magát, bízik az immunrendszerében. A Kóbor Jánosról szóló cikkeinket ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csollány Szilveszter – Forrás: MTI