Site icon BudaPestkörnyéke.hu

A hatékony szerződéskezelés és szerződésnyilvántartás elengedhetetlen minden cégnél

Mérettől függetlenül, ma már minden vállalkozás életében kiemelten fontos az, hogy az adminisztrációt minél hatékonyabban és kényelmesebben végezzék el. Ez azért is fontos, mert a jó technika alkalmazásával időt és pénzt lehet spórolni, a teljes adminisztratív folyamat lerövidíthető. Ezáltal sokkal több idő marad a “fontosabb” tevékenységekre és a vállalkozás fejlesztésére.

Milyen technikával érhető el a hatékonyabb adminisztráció?

A válasz nagyon egyszerű: digitális szerződéskezelés. Elsőre ugyan bonyolultnak tűnhet, de a valóságban sokkal hatékonyabb, könnyebb és természetesen modernebb, mint a hagyományos papíralapú működés. Viszonylag könnyen beszerezhető az egész rendszer, mivel olyan cégek állnak rendelkezésünkre, mint az Oriana.

Mi az előnye annak, hogy digitálisan kezeljük a szerződéseket? A folyamatalapú szerződéskezelés biztosítja azt, hogy a munka megfelelően legyen elosztva. A működés teljesen költséghatékony lesz, valamint az automatizált feladatkiosztásnak köszönhetően még a folyamatokat is lehet optimalizálni. Mindez nem lenne lehetséges a folyamatalapú szerződéskezelés nélkül.

A rendszer teljesen testreszabható, így mindig az adott cég igényeinek fog megfelelni. Akár ki lehet egészíteni közbeszerzési, beszerzési és iratkezelő megoldásokkal, az egész működés skálázható.

A digitális azt jelenti, hogy bonyolult is?

A válasz erre a kérdésre is nagyon egyszerű és rövid: nem. Az egész felület teljes mértékben felhasználóbarát, transzparensen kezelhető minden egyes szerződéskezelő. A navigáció könnyű, nem kell hosszú órákat tölteni a szervezet vagy egy adott terület betanításával. Az adatbetöltés és a nyilvántartás is teljesen automatikusan történik. Sőt, még szerződéssablonokat is készíthetünk, hogy még könnyebb legyen az ügyintézők munkája. 

Mivel gyorsan elsajátítható a használata, így az egész adminisztrációs tevékenység gyorsabb és átláthatóbb lesz. A jóváhagyási folyamatok is lerövidülnek, aminek köszönhetően az új és cégen kívüli személyek beléptetése is gyorsabb lesz. A jogosultságkezelés miatt sem kell aggódni, könnyedén megnézhetjük ki mihez fér hozzá, és milyen műveleteket tud végrehajtani.

A digitalizáció minden cég életében kiemelten fontos

Így, 2023-ban már elengedhetetlen az, hogy minden egyes vállalkozás minél több modern, digitális megoldást kezdjen el alkalmazni. Pláne az olyan feladatokra, amelyek alapból nagyon sok időt vesznek el, és azt látjuk a több órás papírmunka kiváltható egy egyszerű szoftverrel, ami percek alatt megoldja az egészet, sőt, még hatékonyabbá is teszi azt.

A szerződéskezelő megoldás is ezek közé tartozik, ami ráadásul szinte bármilyen IT-környezetbe integrálható, egyedi rendszerekbe és harmadik féltől származó szoftverekbe egyaránt.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.

Exit mobile version