Mérettől függetlenül, ma már minden vállalkozás életében kiemelten fontos az, hogy az adminisztrációt minél hatékonyabban és kényelmesebben végezzék el. Ez azért is fontos, mert a jó technika alkalmazásával időt és pénzt lehet spórolni, a teljes adminisztratív folyamat lerövidíthető. Ezáltal sokkal több idő marad a “fontosabb” tevékenységekre és a vállalkozás fejlesztésére.

Milyen technikával érhető el a hatékonyabb adminisztráció?

A válasz nagyon egyszerű: digitális szerződéskezelés. Elsőre ugyan bonyolultnak tűnhet, de a valóságban sokkal hatékonyabb, könnyebb és természetesen modernebb, mint a hagyományos papíralapú működés. Viszonylag könnyen beszerezhető az egész rendszer, mivel olyan cégek állnak rendelkezésünkre, mint az Oriana.

Mi az előnye annak, hogy digitálisan kezeljük a szerződéseket? A folyamatalapú szerződéskezelés biztosítja azt, hogy a munka megfelelően legyen elosztva. A működés teljesen költséghatékony lesz, valamint az automatizált feladatkiosztásnak köszönhetően még a folyamatokat is lehet optimalizálni. Mindez nem lenne lehetséges a folyamatalapú szerződéskezelés nélkül.

A rendszer teljesen testreszabható, így mindig az adott cég igényeinek fog megfelelni. Akár ki lehet egészíteni közbeszerzési, beszerzési és iratkezelő megoldásokkal, az egész működés skálázható.

A digitális azt jelenti, hogy bonyolult is?

A válasz erre a kérdésre is nagyon egyszerű és rövid: nem. Az egész felület teljes mértékben felhasználóbarát, transzparensen kezelhető minden egyes szerződéskezelő. A navigáció könnyű, nem kell hosszú órákat tölteni a szervezet vagy egy adott terület betanításával. Az adatbetöltés és a nyilvántartás is teljesen automatikusan történik. Sőt, még szerződéssablonokat is készíthetünk, hogy még könnyebb legyen az ügyintézők munkája. 

Mivel gyorsan elsajátítható a használata, így az egész adminisztrációs tevékenység gyorsabb és átláthatóbb lesz. A jóváhagyási folyamatok is lerövidülnek, aminek köszönhetően az új és cégen kívüli személyek beléptetése is gyorsabb lesz. A jogosultságkezelés miatt sem kell aggódni, könnyedén megnézhetjük ki mihez fér hozzá, és milyen műveleteket tud végrehajtani.

A digitalizáció minden cég életében kiemelten fontos

Így, 2023-ban már elengedhetetlen az, hogy minden egyes vállalkozás minél több modern, digitális megoldást kezdjen el alkalmazni. Pláne az olyan feladatokra, amelyek alapból nagyon sok időt vesznek el, és azt látjuk a több órás papírmunka kiváltható egy egyszerű szoftverrel, ami percek alatt megoldja az egészet, sőt, még hatékonyabbá is teszi azt.

A szerződéskezelő megoldás is ezek közé tartozik, ami ráadásul szinte bármilyen IT-környezetbe integrálható, egyedi rendszerekbe és harmadik féltől származó szoftverekbe egyaránt.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.