Site icon BudaPestkörnyéke.hu

A Nagytarcsán élő Pál Dénes romantikus körülmények között megkérte szerelme kezét

Pál Dénes és párja, Klátyik Heni már hosszú évek óta együtt élnek Nagytarcsán, három éve kislányuk született, most pedig megtörtént az eljegyzés. A mélyhangú, kékszemű énekes a romantikus pillanatra Rómát választotta ki, egész pontosan a Vatikánt. A Szent Péter tér közepén térdelt le élete szerelme elé. Dénesnek vélhetően fontos város Róma, mert a Kicsi tulipán című slágerének a klipjét is az olasz fővárosban forgatták. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Megnyerte a TV2 tehetségkutatóját

A TV2 The Voice című műsorát 2013-ban nyerte meg  Pál Dénes. Az énekes szinte azóta Nagytarcsán él együtt a szerelmével, Klátyik Henivel. Most úgy döntött új alapra helyezi a kapcsolatukat és megkéri szerelme kezét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eljegyzés Rómában

Dénes Rómát és a Vatikánt választotta az eljegyzés helyszínéül. A Story magazinnak így mesélt a részletekről. „Napközben már jártunk a Szent Péter téren, de felvetettem Heninek, hogy este is menjünk vissza megnézni a kivilágítást.” – mesélte.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egész nap nála volt a gyűrű

Hozzátette: „Túl hamar odaértünk a térre, így beültünk egy közeli étterembe. A vacsora után felvetettem, hogy sétáljunk, így értünk vissza a bazilikához. A gyűrű egész nap nálam volt, aggódtam, nehogy ellopják vagy lebukjak, de szerencsére semmi ilyesmi nem történt” – nyilatkozta a Story magazinnak az énekes.

3 éves a kislányuk

Dénes a magánéletét óvja a nyilvánosságtól. Annyit azonban lehet tudni, hogy 2018-ban kislánya született, aki Pál Anna Róza nevet kapta.

Dénes 31 éves

Pál Dénes 31 éves, Miskolcon született. 2013-ban megnyerte The Voice – Magyarország hangja tehetségkutatót, ezt követően Agárdi Szilviával duettet énekelve indultak a A Dal 2013 című műsorban, a Szíveddel láss című dallal, mellyel a verseny döntőjéig jutottak el.

Beindult a karrier

Egy évvel később az énekes ismét bekerült A Dal 2014 eurovíziós nemzeti dalválasztó show döntőjébe Brave New World című dalával. 2014-ben részt vett a Sztárban sztár című showműsor második évadában, amit végül megnyert, így ő lett ebben az évben „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze”.

Gyermekműsorban is szerepelt

2016-ban részt vett a A nagy duett című showműsorban, ahol Demcsák Zsuzsa volt a partnere. Az év végén indult Sztárban sztár +1 kicsi című vetélkedőt partnerével, Varga Viviennel 2017. február 5-én megnyerték. 2020-ban részt vett A Dal 2020 tehetségkutató műsorban a Készen állsz című dalával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Dénes egyik népszerű klipje, amely szintén részben Rómában készült

Közös poszt Rómából

Kiemelt kép: Pál Dénes – Forrás: Instagram/paldenes

Exit mobile version