Site icon BudaPestkörnyéke.hu

A polgármester azt kéri, az agglomerációból autózók inkább kerüljék el Csepelt

Csőtörés miatt csütörtöktől nem tudnak Csepelen keresztül közlekedni az agglomerációból érkező autósok. Szigetszentmiklósról, Halásztelekről, Szigethalomról érkezők alternatív útvonalon juthatnak el Budapestre, illetve haza, egészen jövő hétfőig.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Szerda délután elöntötte a víz Csepel egy részét. A II. Rákóczi Ferenc úton, egy 400 mm-es 70 éves öntöttvas vízvezeték hosszanti irányban megrepedt. A kiáramló víz elmosta és alámosta az egész utat, ezért mind a négy forgalmi sávot le kellett zárni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A Vízművek munkatársai egész éjszaka dolgoznak a feltáráson, a csővezeték cseréjén és feltöltésén, valamint azon, hogy csütörtök reggelre üzembe tudják helyezni a vízvezetéket.

„A teljes útszakasz elmosásával és alámosásával akkora károkat okozott a víz, hogy a következő néhány napban teljes útzár lesz a II. Rákóczi Ferenc úton az Akácfa utcánál”- ezt Csepel polgármestere írja a Facebookon. A munkálatok, és ezzel egyidőben a lezárások is jövő hétfőig tartanak.

Csütörtök reggeltől rendőrök irányítják a forgalmat a II. Rákóczi Ferenc utca környékén. „ Arra kérem az agglomerációból érkezőket, hogy kerüljék el Csepelt, mert várhatólag óriási torlódásra lehet számítani” – írja posztjában Borbély Lénárd.

Kiemelt kép: Facebook/Borbély Lénárd

Exit mobile version