Csőtörés miatt csütörtöktől nem tudnak Csepelen keresztül közlekedni az agglomerációból érkező autósok. Szigetszentmiklósról, Halásztelekről, Szigethalomról érkezők alternatív útvonalon juthatnak el Budapestre, illetve haza, egészen jövő hétfőig.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Szerda délután elöntötte a víz Csepel egy részét. A II. Rákóczi Ferenc úton, egy 400 mm-es 70 éves öntöttvas vízvezeték hosszanti irányban megrepedt. A kiáramló víz elmosta és alámosta az egész utat, ezért mind a négy forgalmi sávot le kellett zárni.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A Vízművek munkatársai egész éjszaka dolgoznak a feltáráson, a csővezeték cseréjén és feltöltésén, valamint azon, hogy csütörtök reggelre üzembe tudják helyezni a vízvezetéket.

“A teljes útszakasz elmosásával és alámosásával akkora károkat okozott a víz, hogy a következő néhány napban teljes útzár lesz a II. Rákóczi Ferenc úton az Akácfa utcánál”- ezt Csepel polgármestere írja a Facebookon. A munkálatok, és ezzel egyidőben a lezárások is jövő hétfőig tartanak.

Csütörtök reggeltől rendőrök irányítják a forgalmat a II. Rákóczi Ferenc utca környékén. „ Arra kérem az agglomerációból érkezőket, hogy kerüljék el Csepelt, mert várhatólag óriási torlódásra lehet számítani” – írja posztjában Borbély Lénárd.

Kiemelt kép: Facebook/Borbély Lénárd