Site icon BudaPestkörnyéke.hu

„Az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt” – tovább tart a balhé a Drága örökösök sztárja és felesége között, Vivien nem bírja tovább a megaláztatásokat

Édesanyja telefonjáról küldött feleségének álhíreket Molnár Gusztáv. A színész édesanyja nevében arról értesítette Vivient, hogy meghalt. A fiatal nőnél betelt a pohár, végleg szakított férjével. Sőt, az is kiderült, hogy míg Vivien abban reménykedett, hogy férje rendbe hozza az életét, közben különböző nőkkel csetelt a közösségi oldalán.

Vége a házasságuknak

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, végleg vége Molnár Gusztáv házasságának. A színész mellett, alkoholproblémái és depressziója ellenére, kitartott felesége. Vivien a napokban közösségi oldalára írta ki, hogy betelt a pohár, elhagyja az RTL klub sztárját. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Ezt írta ki Vivien

„Kedves Mindenki! Köszönöm a kedves szavakat, az elismerő, elfogadó üzeneteket! Jólesik, hogy mellettem vagytok, támogattok! Itt szeretném röviden lenyilatkozni, hogy Gusztávval a házasságunknak vége szakadt! Nem szeretném megmagyarázni a miérteket, kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben! Az én lelkiismeretem teljes mértékig tiszta!” – írta Instagramján Vivien.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Álhírrel sokkalta Guszti

„Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni” – mondta a Blikknek a fiatal nő.

Nőkkel csetelt

Amellett, hogy kiborította férje halálának álhíre, furcsa üzenteket is talált férje közösségi profiljában. „Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról”.

Májusban is öngyilkos akart lenni

Vivien úgy érzi, nem tűrheti tovább a megaláztatásokat. Nem ez az első eset, hogy Guszti öngyilkosság fenyegette meg feleségét. Idén májusban, gödöllői házuk előtt akart véget vetni életének az RTL klub sztárja.

Rendőrök jelentek meg

Akkor a szomszédok azt mondták, egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy rendőrök jelentek meg a házaspár háza előtt. Később kiderült, a pár veszekedett egymással, ezt követően Vivien közölte, hogy máshol alszik, erre reagálhatott Gusztáv drasztikusan. A rendőrök után egy mentő is a helyszínre érkezett, amely el is vitte a színészt.

Édesanyjához költözött

Az eset után pár hónappal Vivien még bizakodó volt. “Guszti is tudja, hogy így nem megy tovább. Elköltözött, átmenetelig az édesanyjánál van Szlovákiában. Mindennap beszélünk, nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Jól van, szeretne meggyógyulni. Tudja, hogy nem fogyaszthat egy korty alkoholt sem, úgy látom rajta, hogy most nagyon eltökélt, le akarja küzdeni az addikcióját.” – mondta a fiatal nő.

Anyagi gondjai vannak

Molnár Gusztáv korábban a gyermektartást sem fizette. Felesége szerint 2020-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszózta a színész számláját, mert a könyvelője elrontott valamit, ezért áfatartozása volt. Ezután jött a pandémia, majd elveszítette a munkáit, így nem volt bevétele.

Ez is érdekelhet

Kirúgta az RTL Klub a Drága örökösök sztárját, Molnár Gusztáv volt párja azt állítja, hogy a színész részegen megverte 8 éves kisfiúkat

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv és felesége – Forrás: Facebook

Exit mobile version