Hosszú rehabilitációs kezelés vár Molnár Gusztávra. A színész régóta alkoholproblémákkal küzd és súlyos depresszióban szenved. Felesége szerint a Drága örökösök egykori sztárja most édesanyjánál, Szlovákiában él, onnan vonul majd be gyógykezelésre. Vivien azt mondta, Guszti felfogta, hogy csak egy rehabilitáció után tudja helyrehozni szétcsúszott életét.

Alkoholproblémákkal küzd a színész

Amint arról korábban többször is beszámoltunk, Molnár Gusztávnak alkoholproblémái vannak, tavaly nyáron pedig volt párja megvádolta, hogy bántalmazta közös gyermeküket. Idén májusban pedig Vivien hívott rendőrt gödöllői otthonukba, mert a színész öngyilkossággal fenyegetőzött.

Rehabilitációra megy

Felesége szerint próbálnak megfelelő helyet találni a férjének, ahol meg tudja kezdeni a rehabilitációt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az édesanyjánál él

“Guszti is tudja, hogy így nem megy tovább. Elköltözött, átmenetelig az édesanyjánál van Szlovákiában. Mindennap beszélünk, nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Jól van, szeretne meggyógyulni. Tudja, hogy nem fogyaszthat egy korty alkoholt sem, úgy látom rajta, hogy most nagyon eltökélt, le akarja küzdeni az addikcióját.” – mondta a Blikknek Vivien.

Decemberig nem találkozhat fiával

A Drága örökösök volt szereplője, még májusban részegen öngyilkossággal fenyegetőzött, felesége ekkor rendőrt hívott rá. Állítólag tavaly augusztus óta iszik megint, amikor a gyerekének anyja elmondta, hogy a színész bántotta a kisfiút. Vele most decemberig nem is találkozhat.

Meg kell gyógyulnia

“Nem tudom, Ildikóval valaha jó lesz-e a kapcsolatuk, de egy dologban biztos vagyok, hogy Gusztávnak rendeznie kell majd a viszonyát a volt párjával közös gyerekük érdekében. Guszti is megértette, hogy a helyzet akkor tud nyugvópontra kerülni, ha ő meggyógyul, rehabilitációra megy, a lelkét és a függőségét is kezelik” – mondta Guszti felesége.

Rendbe kell rakni a dolgait

Vivien szerint a színésznek először magát kell rendbe tennie, utána a házasságukat, majd a gyermekével való kapcsolatát. A gyámhatóságon közös megegyezéssel úgy döntöttek, december 17-ig nem találkozik a fiával a rehabilitáció miatt.

Anyagi gondjai vannak

Molnár Gusztáv korábban a gyermektartást sem fizette. Felesége szerint 2020-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszózta a színész számláját, mert a könyvelője elrontott valamit, ezért áfatartozása volt. Ezután jött a pandémia, majd elveszítette a munkáit, így nem volt bevétele.

Vivien fizette a gyerektartást

„Egy ideig én utaltam a gyerektartást, de azzal is problémák voltak. Nem szeretnék ebbe jobban belemenni, mert mindez nem szolgálja a férjem gyógyulását. Bízom abban, hogy a rehabilitáció hatásos lesz, tartson bármeddig, két hónapig, fél- vagy másfél évig. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, azt sem, hogy mikor lesz Gusztinak munkája. Vannak lehetőségek a jövőre nézve, de szerintem mindegyiknek feltétele a teljes gyógyulás” – mondta a feleség.

„Minden rendben legyen”

A lap korábban megkereste a színészt is, aki szűkszavúan nyilatkozott: “Azon vagyok, hogy minden rendben legyen, és hogy a jövőben csak pozitív dolgok jelenjenek meg rólam.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.