Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Az út közepén próbálták újra éleszteni az elektromos kerékpárral eleső nyugdíjast

Meghalt egy csanyteleki nyugdíjas, aki az út közepén próbáltak újraéleszteni, de hiába. Egy arra járó autós vette észre az elektromos kerékpárral eleső idős férfit.

Egy idős férfi halt meg

A Délmagyar.hu információi szerint az idős férfi egy tanyáról ment be Csanytelekre ebédért, amikor eddig ismeretlen ok miatt elektromos kerékpárjával áttért a szemközti sávba, ahol elesett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy autós vette észre

Egy arra járó autós vette észre, az úttesten fekvő bácsit és azonnal értesítette a mentőket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hiába a gyors segítség, nem tudták megmenteni

A helyszínre még mentőhelikopter is érkezett, a nyolcvan év körüli férfit közel egy órán át próbálták meg újraéleszteni, de nem sikerült megmenteni, életét vesztette.

Lehet, hogy rosszul lett útközben

A rendőrség tájékoztatása szerint azt, hogy baleset történt, vagy rosszul lett, ezt még tovább vizsgálják. A helyszínelés és a mentői beavatkozás idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

A mentők is nyilatkoztak

Május elején Budapesten szenvedett súlyos sérülést egy rolleres

Május 2-án este elektromos roller és trolibusz ütközött a 6. kerület Nagymező utcában, melynek során a rollert kormányzó férfi súlyosan megsérült.

Enyhén ittas társaság volt

A rolleres egy négytagú, enyhén kapatos, külföldi társaság utolsó tagjaként gurult az Ó utca bal oldali járdáján a Bajcsy-Zsilinszky út felé, majd a csapat keresztül akart hajtani a Nagymező utcán.

Az első három rolleres átjutott

Az első három rolleresnek sikerült is a manőver, ám a negyedik társuk a jobbról érkező és a Keleti pályaudvar felé haladó 78-as trolibusz láttán ijedtében lefékezett az út közepén, így a trolinak esélye sem volt kikerülnie őt.

Súlyos fejsérüléseket szenvedett

A roller lepattant a troliról, a nyári öltözéket viselő férfi pedig az úttestre zuhant. Nem vesztette el az eszméletét, tudott kommunikálni, de súlyos fejsérülés(eke)t szenvedett. A szemtanúk azonnal a segítségére siettek, meg is mozdították, ami nem feltétlenül jó ötlet, de jelen esetben a sérüléseit nem befolyásolta.

A mentők vitték el a rollerest

A mentők őt az Országos Baleseti Intézetbe szállították, a troli fedélzetén tartózkodó utasok szerencsére nem sérültek meg.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció/Facebook.hu

Exit mobile version