Meghalt egy csanyteleki nyugdíjas, aki az út közepén próbáltak újraéleszteni, de hiába. Egy arra járó autós vette észre az elektromos kerékpárral eleső idős férfit.

Egy idős férfi halt meg

A Délmagyar.hu információi szerint az idős férfi egy tanyáról ment be Csanytelekre ebédért, amikor eddig ismeretlen ok miatt elektromos kerékpárjával áttért a szemközti sávba, ahol elesett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy autós vette észre

Egy arra járó autós vette észre, az úttesten fekvő bácsit és azonnal értesítette a mentőket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hiába a gyors segítség, nem tudták megmenteni

A helyszínre még mentőhelikopter is érkezett, a nyolcvan év körüli férfit közel egy órán át próbálták meg újraéleszteni, de nem sikerült megmenteni, életét vesztette.

Lehet, hogy rosszul lett útközben

A rendőrség tájékoztatása szerint azt, hogy baleset történt, vagy rosszul lett, ezt még tovább vizsgálják. A helyszínelés és a mentői beavatkozás idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

A mentők is nyilatkoztak

Május elején Budapesten szenvedett súlyos sérülést egy rolleres

Május 2-án este elektromos roller és trolibusz ütközött a 6. kerület Nagymező utcában, melynek során a rollert kormányzó férfi súlyosan megsérült.

Enyhén ittas társaság volt

A rolleres egy négytagú, enyhén kapatos, külföldi társaság utolsó tagjaként gurult az Ó utca bal oldali járdáján a Bajcsy-Zsilinszky út felé, majd a csapat keresztül akart hajtani a Nagymező utcán.

Az első három rolleres átjutott

Az első három rolleresnek sikerült is a manőver, ám a negyedik társuk a jobbról érkező és a Keleti pályaudvar felé haladó 78-as trolibusz láttán ijedtében lefékezett az út közepén, így a trolinak esélye sem volt kikerülnie őt.

Súlyos fejsérüléseket szenvedett

A roller lepattant a troliról, a nyári öltözéket viselő férfi pedig az úttestre zuhant. Nem vesztette el az eszméletét, tudott kommunikálni, de súlyos fejsérülés(eke)t szenvedett. A szemtanúk azonnal a segítségére siettek, meg is mozdították, ami nem feltétlenül jó ötlet, de jelen esetben a sérüléseit nem befolyásolta.

A mentők vitték el a rollerest

A mentők őt az Országos Baleseti Intézetbe szállították, a troli fedélzetén tartózkodó utasok szerencsére nem sérültek meg.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció/Facebook.hu