Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Balul sikerült előzés – személygépkocsi és tréler ütközött Kiskunlacházánál, az árokba vágódott az autó

Egy személyautó és egy pótkocsis tehergépkocsi ütközött össze egymással Pest vármegyében, Kiskunlacháza és Apaj között.

Ütközés Kiskunlacházánál

Egy személyautó és egy pótkocsis tehergépkocsi ütközött össze egymással Kiskunlacháza és Apaj között, a Bankházi úton. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Utolérte a trénert

Egy teherautó trélert húzott, melyet utolért egy személygépkocsi. Ezután történt, eddig még ismeretlen okokból, az ütközés.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Árokban landolt a személygépkocsi

Nem sikerült az előzés

KI tudott szállni az autóból

Mindkét járműben egy-egy fő utazott. Az elsődleges információktól eltérően a személygépkocsit vezető hölgy a tűzoltók kiérkezése előtt ki tudott szállni a járműből. A mentők megvizsgálták, végül nem kellett kórházba szállítani.  

Itt kapta el az autó a trélert

A mentők is a helyszínre érkeztek

A ráckevei tűzoltók segítették a mentést

Fél pillanat alatt megvan a baj

„Nem normálisak az emberek, nagyon sokan azt képzelik, tudnak vezetni. Aki ekkora balesetet okoz, annak egy életre be kellene vonni a jogosítványát” – írta egy hozzászóló a történtek után. „Nem tudom mi van mostanában az emberekkel, de nagyon nem figyelnek az útra. Fél pillanatra nem figyelünk és megvan azonnal a baj” – tette hozzá egy másik kommentelő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Önkormányzati Tűzoltóság Ráckeve

Exit mobile version