Egy személyautó és egy pótkocsis tehergépkocsi ütközött össze egymással Pest vármegyében, Kiskunlacháza és Apaj között.

Ütközés Kiskunlacházánál

Egy személyautó és egy pótkocsis tehergépkocsi ütközött össze egymással Kiskunlacháza és Apaj között, a Bankházi úton. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Utolérte a trénert

Egy teherautó trélert húzott, melyet utolért egy személygépkocsi. Ezután történt, eddig még ismeretlen okokból, az ütközés.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Árokban landolt a személygépkocsi

Nem sikerült az előzés

KI tudott szállni az autóból

Mindkét járműben egy-egy fő utazott. Az elsődleges információktól eltérően a személygépkocsit vezető hölgy a tűzoltók kiérkezése előtt ki tudott szállni a járműből. A mentők megvizsgálták, végül nem kellett kórházba szállítani.  

Itt kapta el az autó a trélert

A mentők is a helyszínre érkeztek

A ráckevei tűzoltók segítették a mentést

Fél pillanat alatt megvan a baj

„Nem normálisak az emberek, nagyon sokan azt képzelik, tudnak vezetni. Aki ekkora balesetet okoz, annak egy életre be kellene vonni a jogosítványát” – írta egy hozzászóló a történtek után. „Nem tudom mi van mostanában az emberekkel, de nagyon nem figyelnek az útra. Fél pillanatra nem figyelünk és megvan azonnal a baj” – tette hozzá egy másik kommentelő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Önkormányzati Tűzoltóság Ráckeve