Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Betonelem miatt közlekedési káosz van az agglomerációban

Közlekedési káosz alakult ki egy betonfal miatt hétfő reggel Dunaharasztinál. Állítólag azért kerültek ki az elemek, mert korábban sok baleset volt ott.

Változott a forgalmi rend Dunaharasztinál, az 51-es úton. Az iparterület felől érkezők számára hétfő reggel óta tilos a balra kanyarodás a Puskás Tivadar utcából az M0 irányába, ami azért komoly probléma, mert a reggeli csúcsban sokan kerültek errefelé.

A tilalom kikényszerítésére beton terelőelemeket raktak le az út közepére. A fizikai zár miatt kamionok sem tudnak behajtani a saját telephelyükre, az M0-s felől érkezők számára kialakított kanyarodósáv használhatatlanná vált.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Pirossal jelölve a kihelyezett betonelemek Forrás: vezess.hu

A reggeli csúcsban valóságos káosz alakult ki a környéken. Mivel az M0-s felől érkező teherjárművek nem tudnak balra kanyarodni, tovább kell menniük a következő körforgalmi csomópontig, itt visszafordulva tudnak behajtani a telephelyre. Ez jelentősen megnövelte a körforgalom leterheltségét – írja a vezess.hu

A beton terelőelemekkel lezárt csomópontban korábban valóban történtek balesetek, de a forgalom terelésére kiválasztott megoldás jelenleg nagyon rossznak tűnik.

Kiemelt kép: vezess.hu

Exit mobile version