Közlekedési káosz alakult ki egy betonfal miatt hétfő reggel Dunaharasztinál. Állítólag azért kerültek ki az elemek, mert korábban sok baleset volt ott.

Változott a forgalmi rend Dunaharasztinál, az 51-es úton. Az iparterület felől érkezők számára hétfő reggel óta tilos a balra kanyarodás a Puskás Tivadar utcából az M0 irányába, ami azért komoly probléma, mert a reggeli csúcsban sokan kerültek errefelé.

A tilalom kikényszerítésére beton terelőelemeket raktak le az út közepére. A fizikai zár miatt kamionok sem tudnak behajtani a saját telephelyükre, az M0-s felől érkezők számára kialakított kanyarodósáv használhatatlanná vált.

Pirossal jelölve a kihelyezett betonelemek Forrás: vezess.hu

A reggeli csúcsban valóságos káosz alakult ki a környéken. Mivel az M0-s felől érkező teherjárművek nem tudnak balra kanyarodni, tovább kell menniük a következő körforgalmi csomópontig, itt visszafordulva tudnak behajtani a telephelyre. Ez jelentősen megnövelte a körforgalom leterheltségét – írja a vezess.hu

A beton terelőelemekkel lezárt csomópontban korábban valóban történtek balesetek, de a forgalom terelésére kiválasztott megoldás jelenleg nagyon rossznak tűnik.

Kiemelt kép: vezess.hu