Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Delhusa Gjon Angyalföldön, Abigél Erdőkertesen, Menny és pokol a Szépművészetiben, borvacsora Vecsésen, Horgász Show és Kucsmagomba napok – pazar pénteki programajánlat

Az angyalföldi József Attila Művelődési Központban Delhusa Gjon várja rajongóit, az erdőkertesi Faluházban az Abigél musicalt mutatják be. Vecsésen a Platz Bisztróban borvacsora vár móri borokkal, a Márai Sándor Művelődési Ház Metrum workshop hívja  a zenekedvelőket. Péntektől három napon át nyitva a Horgász Show és a Természettudományi Múzeumban a Kucsmagomba-napok. A képzőművészet rajongóinak egy újabb csemege a Szépművészetiben: Hieronymus Bosch rejtélyes világa, a Menny és pokol tárja ki kapuját.

DELHUSA GJON Angyalföldön

Nica si perimeno: ki ne ismerné a negyven éve töretlen népszerűségnek örvendő slágert? Delhusa Gjon ezúttal nemcsak a jól ismert görög dallamokkal, hanem 50 éves pályájának legszebb dalaival és legérdekesebb, személyes történeteivel áll a közönség elé.

50 év dalai

„Kalandos, romantikus, felkavaró, megdöbbentő, tanító történeteim, első kézből elmesélve, dallal kísérve, és a gitár csodálatos hangjával fűszerezve. A műsorban elhangzanak legismertebb dalaim is: Nica si perimeno, Az utolsó tánc, Kicsordul a szívem, Téged átölelve”- hívja rajongóit Delhusa Gjon az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

SZTORIK ÉS DALOK

Abigél Erdőkertesen

Borvacsora Vecsésen a Platz Bisztróban

Április 8.-án ismét Borvacsorát tartunk a Platz Bistroban! Ha szeretne egy kellemes estét eltölteni finom borok és ételek társaságában, akkor itt a lehetőség! Az este folyamán 7+1 féle finomabbnál finomabb borból tudnak kóstolni, melyekről a Molnár Borház Mór pincészet gondoskodik! A borok mellé 7 fogásos vacsorát biztosítunk, melyet a Platz Bistro séfjei készítenek el – invitálnak a Platz Bisztróba a szervezők.

Molnár borház boraival

Metrum workshop a Márai Sándor Művelődési Házban

Rozmán Lajos klarinétművész, karmester a Metrum Ensemble művészeti vezetője és Rákóczy Anna fuvolaművész, az együttes tagja közösségépítő zenei játékra hívják a zenebarátokat a Márai Sándor Művelődési Házba.

Kucsmagomba napok a Természettudományi Múzeumban

Gombaszépségverseny, gombakompozíció liofilizált gombákból, gombakiállítás, gombatotó és sok-sok más gombás élmény várja a látogatókat péntektől vasárnapig a Természettudományi Múzeumban.

Horgász show a BOK Csarnokban

Ahogyan arról a médiából értesülhettek, a BOK B csarnokában menekülteket helyeznek el, viszont ez semmilyen módon nem érinti, befolyásolja a kiállítás menetét. Zavartalan programokkal és vásárral vár mindenkit szeretettel a Horgász Show péntektől három napon át!

Zavartalanul a BOK csarnokban

Bosch kiállítás a Szépművészetiben

Az elmúlt fél évszázad egyik legjelentősebb Bosch-tárlatának ígérkezik a Szépművészeti Múzeum Menny és pokol között – Hieronymus Bosch rejtélyes világa című kiállítása, amely április 8-tól közel kilencven műalkotást, köztük tizenegy Bosch-festményt vonultat fel.

Menny és pokol között

A kiállítás célja Bosch világának megelevenítése, a késő középkor szellemi és vizuális kultúrájának megidézése az emberi létezésről alkotott elképzelések bemutatásával.

Megnyitó: április 8

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ delhusagjonhivatalos

Exit mobile version