Nagyon jó helyen vagy, mert itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon valóban ingyen lehozzuk a te programajánlatodat is. Azért tesszük, mert biztosak vagyunk abban, hogy a programod sok embert érdekel, ha pedig ők nálunk keresik az infókat a te programodról, akkor hozzánk is új látogatók érkeznek. Mi tehát felületet biztosítunk, neked csak egy programleírást kell küldened és kész. Erre az e-mail címre küld a programajánlatod: [email protected]

Fontos!

A programot e-mail testben, vagy Word, esetleg Google Drive doksiban küld át, hogy a szöveget könnyen kimásolhassuk, formázhassuk. A Pdf-ek és plakátfotók, nyomdai layoutok nem jók, az így érkezett programokat később vagy egyáltalán nem tudjuk megjelentetni. Előnyben vannak tehát azok, akik segítenek nekünk a szöveg könnyebb, gyorsabb szerkesztésével. Minimum egy fotót mindenképpen küldj, minimális méret 1000×600 pixel.

Milyen infók kellenek?

Írd meg miről szól a program, írj pár érdekességet, amit a barátodnak is elmesélnél a programról. Azt se feledd megírni, hogy hol, mikor, meddig érhető el a program, van-e belépő és milyen weboldalon, vagy Facebook oldalon lehet több infót találni. És ismét szólunk: egy fotót mindenképpen küldj.

Hol jelenik ez meg?

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál címlapján. Az ajánlókból rendszeresen válogatásokat készítünk, ezeket a 180 ezres Facebook oldalunkon is megosztjuk. Ez nem automatikus, a szerkesztők döntik el, ki kerül be a heti válogatásba.

Mindenképpen akarok Facebookot és valamilyen ötletes kiemelést

Erre is van lehetőség! Az aktuális árainkról, promóciós, barter-kampányok menetéről, játékokról szintén az [email protected] címen kérhetsz információt. Kollégáink gyorsan segítenek. A programod, akár már ma megjelenhet nálunk.

Ki olvassa a BudaPestkörnyéke.hu hírportált?

A tartalmunk középpontjában a Budapesten és környékén történt események, hírek vannak, de beszámolunk fontos vagy érdekes országos és néha külföldi hírekről is. Az olvasóközönségünk tehát a teljes magyar nyelvterület, de a rajongóink többsége azért itt van Budapesten és környékén, pont ott, ahol a te programod.

Hányan fogják látni?

A címlapunk napi látogatószáma több tízezres, a portált pedig a hivatalos magyar Gemius-mérések szerint a forgalmasabb napokon 220 ezren is felkeresik, így biztosan sokan fognak nálunk találkozni a programoddal, különösen úgy, hogy címlapon leszel.

Oké, de miért csináljátok ezt ingyen egy ilyen népszerű hírportálon?

Mert te programot, tartalmat adsz nekünk, mi pedig tartalmat kínálunk az olvasóinknak. Több tartalom, több olvasót jelent, így mindenki jól jár. Szóval várjuk a programajánlód az [email protected] címre.