Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Dzsudzsák Balázs Bentley-vel parkolt rá egy Bubi-állomásra

A népszerű sztárfocista egy német rendszámú Bentley-vel állt rá egy 5. kerületi Bubi-bicikli állomásra. Később Dzsudzsák elnézést kért a parkolásért.

Ráállt a biciklikre

A Telex egy olvasói levél alapján arról írt, hogy Dzsudzsák Balázs egy német rendszámú Bentley-vel az V. kerületi Szalay utca és a Falk Miksa utca sarkán található Bubi-állomáson állt meg hétfő este. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ebben az utcában volt szabálytalan a focista

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Azt hitte, parkolóhely

A lap szerint a 108-szoros válogatott labdarúgó állt meg ilyen furcsán a Mol-Bubi biciklik mellett. A focista a menedzserén keresztül üzente meg, hogy azt hitte, az egy parkolóhely, ahová beállhat, ezért elnézést kért.

Napokban indult újra

Dzsudzsák egyébként azért is téveszthette el a parkolóhelyet, mert a Mol-Bubi nemrég indult újra, és mivel egészen idáig nem álltak kerékpárok az állomáson, ezért szabadabbnak tűnhetett a hely. Másfelől az ingyenes parkolás körüli módosítások is bezavarhattak a focistánál.

Újra lehet használni

A közbringákat múlt hét csütörtök délután egy óra óta lehet újra használni a fővárosban. A szolgáltatás gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínál a közlekedőknek.

Ezt teheti meg a BKK

A lap megkereste a BKK-t is azzal kapcsolatosan, hogy mit tudnak tenni hasonló parkolási helyzetekben. A közlekedési társaság a válaszában azt írta, hogy gyűjtőállomásonként eltérő, ki tud intézkedni, mivel az adott terület tulajdonosa a kerület vagy a főváros is lehet.

Dzsudzsák esetében nem léphettek

Az olvasói fotón látható hely, azaz a Szalay utca és a Falk Miksa utca sarkán lévő terület a kerület fenntartása alá tartozik, ezért így a BKK nem tud érdemben mit tenni az ügyben.

El is szállíttathatják az autót

Hasonló esetekben a BKK fődiszpécsere szokta értesíteni az illetékes személyeket, akik helyszíni szemlét végezhetnek, és megpróbálhatják kideríteni, kié a szabálytalanul parkoló autó. Abban az esetben, ha ez a folyamat nem jár sikerrel, helyszíni bírságot szabnak ki, de rosszabb esetekben úgy is dönthetnek, hogy elszállítják a járművet.

Terelőtáblát fognak kihelyezni

Mivel a terület, ahová Dzsudzsák leparkolt, épp felújítás alatt áll, és amúgy is egy problémás helyszín, ezért még a burkolat felújítása előtt egy terelőtáblát helyeznek ki ideiglenesen, ami majd elválasztja a bicikliállomást a parkolótól. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dzsudzsák Balázs – Forrás: csakfoci.hu

Exit mobile version