Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Egy 12 éves kislányt erőszakolt meg iskolatársa az egyik gyáli iskolához közeli erdőben

Az elmúlt évek egyik leghátborzongatóbb szexuális erőszakának ügyében hirdethetnek ítéletet csütörtökön. Ekkor dől el, hogy mi lesz a sorsa annak a gyáli fiúnak, akit azzal vádolnak, hogy egymás után többször megerőszakolta egyik 12 éves évfolyamtársát az egyik gyáli iskola melletti erdőban.

A vád szerint a fiatal már korábban is zaklatta a kislányt, akinek üzeneteket küldött, amelyekben már akkor azt mondogatta, hogy szeretne szexelni vele, emellett az iskolában folyamatosan nyakon puszilgatta őt – írja a Borsonline.

A lány ezt hamar megunta, és félreérthetetlenül jelezte, hogy nem szeretne semmit a fiútól, letiltotta őt minden helyen, hogy még csak írni se tudjon neki.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Azon a szörnyű napon is azért várta az iskola előtt Gergőt, hogy személyesen is megkérdezze: miért nem hagyja már békén őt? Azonban a fiú és két haverja körbeállták a kislányt, aki ijedtében tette, amit mondtak neki, és követte a fiúbandát a gyáli sulitól alig fél kilométerre lévő erdőbe, ahol a barátok leterítették a kabátjaikat Gergőnek, aki ezután egymás után kétszer is megerőszakolta a kisgyereket, miközben a barátai tisztes távolságban figyeltek és őrködtek, nehogy valaki lebuktathassa őket. A kislány eközben ugyan megpróbált elszaladni, de Gergő utána futott, és visszarángatta a kabátokra. A pokoli órák után a lány végül hazament, ahol mindent elmondott a szüleinek, akik feljelentést tettek.

A korábbi tárgyalások során a fiú ártatlannak vallotta magát, azt állította, hogy a lány kezdeményezte a kapcsolatot, majd később az erdei sétát, sőt, a szexet is, vallomásában úgy fogalmazott, hogy a lány magától vetkőzött le, majd nyúlt bele a nadrágjába is, és érintette össze a nemi szervét az övével.

A vád szerint azonban nem így történt, ugyanis eszerint olyan erőszakosan és durván gyalázta meg a lányt, hogy azzal brutális fájdalmakat okozott.

Kiemelt kép: illusztráció/Pixabay

Exit mobile version