Az elmúlt évek egyik leghátborzongatóbb szexuális erőszakának ügyében hirdethetnek ítéletet csütörtökön. Ekkor dől el, hogy mi lesz a sorsa annak a gyáli fiúnak, akit azzal vádolnak, hogy egymás után többször megerőszakolta egyik 12 éves évfolyamtársát az egyik gyáli iskola melletti erdőban.

A vád szerint a fiatal már korábban is zaklatta a kislányt, akinek üzeneteket küldött, amelyekben már akkor azt mondogatta, hogy szeretne szexelni vele, emellett az iskolában folyamatosan nyakon puszilgatta őt – írja a Borsonline.

A lány ezt hamar megunta, és félreérthetetlenül jelezte, hogy nem szeretne semmit a fiútól, letiltotta őt minden helyen, hogy még csak írni se tudjon neki.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Azon a szörnyű napon is azért várta az iskola előtt Gergőt, hogy személyesen is megkérdezze: miért nem hagyja már békén őt? Azonban a fiú és két haverja körbeállták a kislányt, aki ijedtében tette, amit mondtak neki, és követte a fiúbandát a gyáli sulitól alig fél kilométerre lévő erdőbe, ahol a barátok leterítették a kabátjaikat Gergőnek, aki ezután egymás után kétszer is megerőszakolta a kisgyereket, miközben a barátai tisztes távolságban figyeltek és őrködtek, nehogy valaki lebuktathassa őket. A kislány eközben ugyan megpróbált elszaladni, de Gergő utána futott, és visszarángatta a kabátokra. A pokoli órák után a lány végül hazament, ahol mindent elmondott a szüleinek, akik feljelentést tettek.

A korábbi tárgyalások során a fiú ártatlannak vallotta magát, azt állította, hogy a lány kezdeményezte a kapcsolatot, majd később az erdei sétát, sőt, a szexet is, vallomásában úgy fogalmazott, hogy a lány magától vetkőzött le, majd nyúlt bele a nadrágjába is, és érintette össze a nemi szervét az övével.

A vád szerint azonban nem így történt, ugyanis eszerint olyan erőszakosan és durván gyalázta meg a lányt, hogy azzal brutális fájdalmakat okozott.

Kiemelt kép: illusztráció/Pixabay