Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Egyre jobban beállnak az agglomeráció útjai

Eső, terelések és balesetek lassítják Budapest és környékének forgalmát. Aki hazafelé indul, több útvonalon hosszabb menetidőre számítson, vagy legyen kreatív és próbáljon kerülőúton menni.

Az M1-es autópályán, a terelt szakaszon, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 21-es km-nél korábban baleset történt. Már nincs érvényben forgalomkorlátozás, de továbbra is több km-en kell araszolni a határ felé. Aki teheti, az 1-es főúton kerüljön!

Az M0-s autóút az M5-ös autópálya felé a 20 -as km-nél korábban több jármű ütközött össze. Az M5-ös autópálya felé a belső sávon megindult a forgalom, de mindkét irányba továbbra is óriási a torlódás, ezért aki teheti kerülje el az M0-s autóút Csepel-szigeti szakaszát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az M0-s autóút déli szektorán az  M1-es autópálya felé vezető oldalon, az M51-es autóúti csomópontnál a 24-es és a 23-as km között a terelés átépítését befejezték. A forgalom az újonnan kiépített pályaszakasz két sávján halad.

Az M7-es autópályán, Budapest felé, Martonvásár térségében a 26-os km-nél két személyautó ütközött össze. A külső sávot lezárták, kisebb lassulásra kell számítani.

Az 1-es főúton, Budaörsön, a 11-es km-nél baleset miatt a fél útpályát lezárták, ott is torlódásra érdemes készülni.

Kiemelt kép: Aktuális közlekedési hjelyzetkép – Forrás: Googlemaps

Exit mobile version