Eső, terelések és balesetek lassítják Budapest és környékének forgalmát. Aki hazafelé indul, több útvonalon hosszabb menetidőre számítson, vagy legyen kreatív és próbáljon kerülőúton menni.

Az M1-es autópályán, a terelt szakaszon, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 21-es km-nél korábban baleset történt. Már nincs érvényben forgalomkorlátozás, de továbbra is több km-en kell araszolni a határ felé. Aki teheti, az 1-es főúton kerüljön!

Az M0-s autóút az M5-ös autópálya felé a 20 -as km-nél korábban több jármű ütközött össze. Az M5-ös autópálya felé a belső sávon megindult a forgalom, de mindkét irányba továbbra is óriási a torlódás, ezért aki teheti kerülje el az M0-s autóút Csepel-szigeti szakaszát.

Az M0-s autóút déli szektorán az  M1-es autópálya felé vezető oldalon, az M51-es autóúti csomópontnál a 24-es és a 23-as km között a terelés átépítését befejezték. A forgalom az újonnan kiépített pályaszakasz két sávján halad.

Az M7-es autópályán, Budapest felé, Martonvásár térségében a 26-os km-nél két személyautó ütközött össze. A külső sávot lezárták, kisebb lassulásra kell számítani.

Az 1-es főúton, Budaörsön, a 11-es km-nél baleset miatt a fél útpályát lezárták, ott is torlódásra érdemes készülni.

Kiemelt kép: Aktuális közlekedési hjelyzetkép – Forrás: Googlemaps