Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Elkalauzoljuk az igazi wellnessvilágba!

Nincs is kellemesebb, mint ejtőzni egy hotel wellnessrészlegén. Ma már szinte nincs olyan ember, aki ne kapna az alkalmon, hogy pihenését speciális szolgáltatásokkal fűszerezze meg. Azonban a hotelek közötti választás során fontos figyelembe vennie a kínálat minőségét.

A következő cikkben ezért néhány hívogató példáról olvashat, hogy legyen mihez viszonyítani a jövőben.

Wellness- és szaunavilág

Manapság számos hotel egymással párhuzamosan biztosítja a sokszínű wellness- és szaunaszolgáltatásokat. De mégis honnan tudjuk, hogy jól választunk? Nos, a minőségnek szerencsére vannak ismertetőjelei!

Az élményfürdők területe például úgy lett kialakítva a jobb helyeken, hogy télen és nyáron egyaránt kiaknázhassuk azok előnyeit. Ezenkívül a whirlpool pezsgőmedence (35°C) és a gyógymedence (36-37°C) vize is felfrissülést ígér.

A profi szaunarészleg szintén speciális wellnessmedencékkel, szaunakabinokkal és relaxációs terekkel van ellátva.

A lényeg tehát, hogy minden vendégigényhez alkalmazkodjon az adott hotel kínálata. Egy ilyen szálláshelyen valószínűleg Ön is megtalálja a megfelelő időtöltést! 

Egyedi szolgáltatások

Ma már akadnak olyan szolgáltatások, amelyek egyedivé varázsolják a vendégek pihenését, így ezekről is érdemes tudnia. A legtöbb hasznos wellness-szolgáltatás az egészség megőrzést is szolgálja egyben, így nem csak kellemes időtöltésben, de egy kis regenerálódásban is részünk lehet. 

A sókamra például támogatja a gyulladások csökkentését és a kórokozók megsemmisítését. A légcsőhurut mellett például az allergiás légúti panaszok ellen is bevethető. 

A herbáriumban a legpraktikusabb gyógynövényeket juttatják a szervezetbe, a pára jóvoltából. 

Az infrakabinban a melegítő sugarak serkentik az immunrendszer méregtelenítését. A szövetek mélyére hatoló sugarak vérbőséget idéznek elő, így távozhatnak a kéretlen salakanyagok.

Ugyanilyen hasznos lehet még a finn szauna vagy a gőzfürdő. Amennyiben szívesen kipróbálná bármelyiket is, akkor keresse a hévízi Hotel Európa fit**** ajánlatait!

Utazás a gyerekekkel

Amikor család megy nyaralni, szóba sem jöhet olyan program, amin ne tudnának a gyerekek is részt venni. 

A minőségi hotelekben amíg a szülők a wellnessben relaxálnak, addig a gyerekeknek sem ér kimaradni a mókából. Egy, a gyerekeknek tervezett csodás élménymedence, ideális mélységgel és izgalmas részterületekkel például igazi vízi paradicsom a kicsik számára.

Az Európafitben ráadásul a vízi kalandok mellett a speciális gyermekanimációs programok is lekötik a gyerekeket, így az egész család jól érezheti magát. 

Amennyiben szívesen kikapcsolódna családjával meghitt és minőségi környezetben, akkor remélem, adtam Önnek néhány ötletet, és új hellyel bővült a “bakancslistája”.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!

Exit mobile version