Nincs is kellemesebb, mint ejtőzni egy hotel wellnessrészlegén. Ma már szinte nincs olyan ember, aki ne kapna az alkalmon, hogy pihenését speciális szolgáltatásokkal fűszerezze meg. Azonban a hotelek közötti választás során fontos figyelembe vennie a kínálat minőségét.

A következő cikkben ezért néhány hívogató példáról olvashat, hogy legyen mihez viszonyítani a jövőben.

Wellness- és szaunavilág

Manapság számos hotel egymással párhuzamosan biztosítja a sokszínű wellness- és szaunaszolgáltatásokat. De mégis honnan tudjuk, hogy jól választunk? Nos, a minőségnek szerencsére vannak ismertetőjelei!

Az élményfürdők területe például úgy lett kialakítva a jobb helyeken, hogy télen és nyáron egyaránt kiaknázhassuk azok előnyeit. Ezenkívül a whirlpool pezsgőmedence (35°C) és a gyógymedence (36-37°C) vize is felfrissülést ígér.

A profi szaunarészleg szintén speciális wellnessmedencékkel, szaunakabinokkal és relaxációs terekkel van ellátva.

A lényeg tehát, hogy minden vendégigényhez alkalmazkodjon az adott hotel kínálata. Egy ilyen szálláshelyen valószínűleg Ön is megtalálja a megfelelő időtöltést! 

Egyedi szolgáltatások

Ma már akadnak olyan szolgáltatások, amelyek egyedivé varázsolják a vendégek pihenését, így ezekről is érdemes tudnia. A legtöbb hasznos wellness-szolgáltatás az egészség megőrzést is szolgálja egyben, így nem csak kellemes időtöltésben, de egy kis regenerálódásban is részünk lehet. 

A sókamra például támogatja a gyulladások csökkentését és a kórokozók megsemmisítését. A légcsőhurut mellett például az allergiás légúti panaszok ellen is bevethető. 

A herbáriumban a legpraktikusabb gyógynövényeket juttatják a szervezetbe, a pára jóvoltából. 

Az infrakabinban a melegítő sugarak serkentik az immunrendszer méregtelenítését. A szövetek mélyére hatoló sugarak vérbőséget idéznek elő, így távozhatnak a kéretlen salakanyagok.

Ugyanilyen hasznos lehet még a finn szauna vagy a gőzfürdő. Amennyiben szívesen kipróbálná bármelyiket is, akkor keresse a hévízi Hotel Európa fit**** ajánlatait!

Utazás a gyerekekkel

Amikor család megy nyaralni, szóba sem jöhet olyan program, amin ne tudnának a gyerekek is részt venni. 

A minőségi hotelekben amíg a szülők a wellnessben relaxálnak, addig a gyerekeknek sem ér kimaradni a mókából. Egy, a gyerekeknek tervezett csodás élménymedence, ideális mélységgel és izgalmas részterületekkel például igazi vízi paradicsom a kicsik számára.

Az Európafitben ráadásul a vízi kalandok mellett a speciális gyermekanimációs programok is lekötik a gyerekeket, így az egész család jól érezheti magát. 

Amennyiben szívesen kikapcsolódna családjával meghitt és minőségi környezetben, akkor remélem, adtam Önnek néhány ötletet, és új hellyel bővült a “bakancslistája”.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!