Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Ezekkel a köntösökkel biztosan nem fogsz mellé

Amikor belopózik a hűvös idő, sorra kerülnek elő olyan kedvenc ruhadarabok, mint a köntös és az otthonka. Szeretjük ezeket a ruhadarabokat, mert a kényelem mellett az ellazulás, relaxáció élményével is megajándékoznak. Fürdőköpenyre mindenkinek szüksége van csak az évszak, a lakás, illetve az életmód határozza meg hogy milyenre. Nem utolsósorban kiváló ajándékötlet is, hiszen ennek a ruhadarabnak mindenki örül. Számos különböző hosszúságú és stílusú fürdőköpeny található a piacon. A hatalmas választék néha zavarbaejtő lehet, főként, ha nem tudod pontosan melyik típus lenne az ideális. Az alábbiakban segítünk a választásban!

A fürdőköpeny nagyon hasznos és igazán praktikus elemévé válhat az otthoni gardróbnak, ha az igényeinknek megfelelően választjuk ki. A Salala köntös kínálatában biztosan találsz kedvedre való darabot. Viselése különféle helyzetekben pótolhatatlanná válhat, kellemes viselet a hűvös őszi estéken, amikor még nem indul be a fűtés, de például sokan el sem tudják képzelni miként is lehetne másban kilépni a fürdőszobából, vagy kikelni reggel az ágyból. A reggeli kávé sem esik jól semmi másban annyira, mint a kedvenc köntösben.

A fürdőköpenyek különféle vastagságú és puhaságú anyagokból készülnek. Némelyikük nyárra és tavaszra, mások őszre és télre ideálisak, de a vékony anyagú is jó választás lehet télen is egy jól fűtött lakásban. Nem árt tudni, hogy a szatén vagy selyem anyagúak nagyon elegánsak és  érzékinek de inkább az otthoni gardrób dekoratív elemei, a hideg ellen nem védenek, és nem is keltik azt a puha belebújós puhaságot sem, mint a vastagabb anyagúak. Ellenben vékonyak és légiesek, csábító lehet benne a viselője.  A dekoratív, vékony anyagú köntösök finoman kiemelik az alakot és az előnyös pontokat. A férfiak számára készült típusok derékban kötősek, a legjobb hatás eléréséhez a méretnek tökéletesen illeszkednie kell a testhez.

A választást kezdjük a megfelelő mérettel. Fontos, hogy csak a kinézet legyen a fő szempont, hanem az is, hogy a fürdőköpeny a lehető legjobban megfeleljen az igényeinknek.

A fürdés után vagy pizsamához viselt vastagabb köntösöknél, hogy a fürdőköpeny kényelmes legyen és ne korlátozza mozgásunkat a lazább szabás javasolt. Miután kiválasztottuk a számunkra legmegfelelőbb típust, ideje feltenni magunknak a kérdést, hogy a hosszú vagy egy kicsit rövidebb fürdőköpenyt választjuk? Szükség lesz -e kapucnira, ha például fürdés után vizes marad a hajunk?

Szükségünk van zsebekre, amelyekbe beletehetünk például egy zsepit vagy egy kulcsot? A lezserebb, derékban kötős fürdőköpenyt részesítjük előnyben, vagy esetleg a testhezállóbb cipzárast? 

A köntösök főleg az alábbi anyagokból készülnek: 

Hosszú vagy rövid legyen a fürdőköpeny?

A fürdőköpeny hossza fontos a kényelem és a megfelelő melegség érdekében. Ha a téli időszakra vásárolunk, akkor a hosszú fürdőköpeny egyben a melegebb is, Kombinálhatók hálóinggel vagy pizsamával A rövidebb fürdőköpenyek fiatalosak és légiesebbek, ráadásul a férfiak is nagyon szeretik ezt a típust. Kaphatóak meleg pulóverekre emlékeztető fürdőköpenyek is. Általában plüssből készülnek, cipzárral, védelmet nyújtanak a felsőtestnek.

Mennyibe kerül?

A minőségi köntös nem olcsó mulatság. A minőség általában kéz a kézben jár az árral, de a megfelelő ellazulás minden pénzt megér. Ha szép és tartós darabot szeretnénk, akkor nem érdemes spórolni az áron, mert a magasabb ár jobb minőségű anyagok használatához kapcsolódik. Ilyen például a szatén – a nagyon olcsó szatén általában rossz minőségű poliészterből készül. Az ilyen anyag légáteresztő, ami azt jelenti, hogy izzadunk benne és statikus is lesz. A vastag plüssöknél sem mellékes, hogy mennyire l nedvszívó és jól szellőző az anyag, vagy éppen jól beleizzadunk egy melegebb napon.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.

Exit mobile version