Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Gyilkosságig vezetett egy közlekedési konfliktus

Forrás. police.hu

Előbb boxerrel, majd vasvillával estek egymás kocsijának, aztán egy kés is előkerült, és egy közlekedési vita szörnyű tragédiával ért véget.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki szíven szúrta vitatársát

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a büntetés súlyosítását és további bűncselekményben való bűnösség megállapítását indítványozta azzal a dusnoki férfival szemben, aki egy közlekedési vitából eredő csoportos verekedés során szíven szúrta ellenfelét. – írta kemma.hu. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Magyar és román állampolgárságú férfi került vitába

Az ügyben a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség emelt vádat, írta közleményében Magyarország Ügyészsége. A Kecskeméti Törvényszék ítélete szerint egy magyar és egy román állampolgárságú férfi szóváltásba keveredett Dusnok belterületén egy közlekedési vita kapcsán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az apjától kért segítséget

Boxerrel és vasvillával megrongálták egymás autóját, ezért a magyar férfi telefonon riasztotta az édesapját. Az apa azonnal a helyszínre sietett, ott azonban nem tudta számon kérni a fiatal román férfit, mivel ő éppen elhajtott.

A román férfi is riasztotta a családját

Az apa és a fia utána eredtek gépkocsijaikkal, és egy földes útig üldözték, ahova időközben megérkezett a román férfi felesége és apósa is, majd valamennyien megálltak, kiszálltak a gépjárművekből, és összeverekedtek.

Szíven szúrták a román férfit

A verekedés közben mindannyian több sérülést szereztek, a dusnoki apa elővett egy kést, amellyel szíven szúrta a román család akkor 51 éves férfi tagját, aki összeesett és a helyszínen életét vesztette.

Öt év börtönt kapott az apa

A bíróság a dusnoki apát emberölés bűntette miatt 5 év börtönbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

A többiek felfüggesztett börtönbüntetést kaptak

A fiát és a – vita kialakulásában tevékenyen részt vevő fiatal – román férfit garázdaság és testi sértés bűncselekménye miatt 1 év 6 hónap végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre, illetve 2 év végrehajtásában 4 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

A román férfi feleségét is elítélték

A bíróság a román férfi feleségével szemben testi sértés bűncselekménye elkövetése miatt 1 év 6 hónap végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki.

Az ügyész súlyosbításért fellebbezett

Az ítélet ellen az ügyészség az emberölést elkövető dusnoki férfi ügyében súlyosbításért fellebbeztek.

Itt történt a szörnyű eset

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: police.hu

Exit mobile version