Előbb boxerrel, majd vasvillával estek egymás kocsijának, aztán egy kés is előkerült, és egy közlekedési vita szörnyű tragédiával ért véget.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki szíven szúrta vitatársát

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a büntetés súlyosítását és további bűncselekményben való bűnösség megállapítását indítványozta azzal a dusnoki férfival szemben, aki egy közlekedési vitából eredő csoportos verekedés során szíven szúrta ellenfelét. – írta kemma.hu. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Magyar és román állampolgárságú férfi került vitába

Az ügyben a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség emelt vádat, írta közleményében Magyarország Ügyészsége. A Kecskeméti Törvényszék ítélete szerint egy magyar és egy román állampolgárságú férfi szóváltásba keveredett Dusnok belterületén egy közlekedési vita kapcsán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az apjától kért segítséget

Boxerrel és vasvillával megrongálták egymás autóját, ezért a magyar férfi telefonon riasztotta az édesapját. Az apa azonnal a helyszínre sietett, ott azonban nem tudta számon kérni a fiatal román férfit, mivel ő éppen elhajtott.

A román férfi is riasztotta a családját

Az apa és a fia utána eredtek gépkocsijaikkal, és egy földes útig üldözték, ahova időközben megérkezett a román férfi felesége és apósa is, majd valamennyien megálltak, kiszálltak a gépjárművekből, és összeverekedtek.

Szíven szúrták a román férfit

A verekedés közben mindannyian több sérülést szereztek, a dusnoki apa elővett egy kést, amellyel szíven szúrta a román család akkor 51 éves férfi tagját, aki összeesett és a helyszínen életét vesztette.

Öt év börtönt kapott az apa

A bíróság a dusnoki apát emberölés bűntette miatt 5 év börtönbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

A többiek felfüggesztett börtönbüntetést kaptak

A fiát és a – vita kialakulásában tevékenyen részt vevő fiatal – román férfit garázdaság és testi sértés bűncselekménye miatt 1 év 6 hónap végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre, illetve 2 év végrehajtásában 4 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

A román férfi feleségét is elítélték

A bíróság a román férfi feleségével szemben testi sértés bűncselekménye elkövetése miatt 1 év 6 hónap végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki.

Az ügyész súlyosbításért fellebbezett

Az ítélet ellen az ügyészség az emberölést elkövető dusnoki férfi ügyében súlyosbításért fellebbeztek.

Itt történt a szörnyű eset

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: police.hu