Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Kaszkadőröket megszégyenítő produkció Monoron: fennakadt a villanyoszlopon egy autó, létrával mentették a sofőrt! HELYSZÍNI FOTÓKKAL!

Ijesztő autóbaleset történt csütörtökön Monor belterületén. Egy Nissan és egy Mitsubishi ütközött össze egy kereszteződésben és az egyik az oldalára borult volna, de ebben meggátolta egy villanyoszlop, amelyen borulás közben a jobb hátuljával fennakadt. A sofőrt létrák segítségével kellett kiemelni a roncsból. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni képeinket.

Mégsem kapott elsőbbséget

Csütörtök délelőtt szerencsés kimenetelű autóbaleset történt Monor belterületén. A Nissan Qashqai a Széchenyi utcán haladt a Kistói út felé, majd a Mátyás király utca kereszteződéséhez érve a sofőr úgy gondolta, hogy meg fogja kapni az elsőbbséget, hiszen egyenrangú utak találkoznak, vagyis a jobbkéz-szabály érvényes. A hölgy azonban ebben jelentősen tévedett, mivel a Széchenyi utcán ott virít az elsőbbségadás kötelező tábla… A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fennakadt a villanyoszlopon

Így aztán a Mátyás király utcán neki balról érkező Mitsubishi Lancer kombi idős vezetője sem lassított, ehelyett a szabálytalan Nissan bal oldalába hajtott. A Qashqai az ütközés hatására kifarolt, megbillent, majd az oldalára borult volna, de ebben meggátolta egy fából készült villanyoszlop, amelyen borulás közben a jobb hátuljával fennakadt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem tudott kiszállni a roncsból

A kaszkadőröket is megszégyenítő produkció után a sofőr természetesen nem tudott saját erejéből kiszállni a levegőben logó Nissanból, ezért őt a helyszínre riasztott monori hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból, majd átadták a mentőszolgálat szakembereinek.

Használta a biztonsági övet

Mivel használta a biztonsági övét, egyáltalán nem szenvedett sérülést, mint ahogyan a Lancert vezető idős úr sem. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Széchenyi utcát teljes szélességében lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Exit mobile version