Ijesztő autóbaleset történt csütörtökön Monor belterületén. Egy Nissan és egy Mitsubishi ütközött össze egy kereszteződésben és az egyik az oldalára borult volna, de ebben meggátolta egy villanyoszlop, amelyen borulás közben a jobb hátuljával fennakadt. A sofőrt létrák segítségével kellett kiemelni a roncsból. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni képeinket.

Mégsem kapott elsőbbséget

Csütörtök délelőtt szerencsés kimenetelű autóbaleset történt Monor belterületén. A Nissan Qashqai a Széchenyi utcán haladt a Kistói út felé, majd a Mátyás király utca kereszteződéséhez érve a sofőr úgy gondolta, hogy meg fogja kapni az elsőbbséget, hiszen egyenrangú utak találkoznak, vagyis a jobbkéz-szabály érvényes. A hölgy azonban ebben jelentősen tévedett, mivel a Széchenyi utcán ott virít az elsőbbségadás kötelező tábla… A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fennakadt a villanyoszlopon

Így aztán a Mátyás király utcán neki balról érkező Mitsubishi Lancer kombi idős vezetője sem lassított, ehelyett a szabálytalan Nissan bal oldalába hajtott. A Qashqai az ütközés hatására kifarolt, megbillent, majd az oldalára borult volna, de ebben meggátolta egy fából készült villanyoszlop, amelyen borulás közben a jobb hátuljával fennakadt.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Nem tudott kiszállni a roncsból

A kaszkadőröket is megszégyenítő produkció után a sofőr természetesen nem tudott saját erejéből kiszállni a levegőben logó Nissanból, ezért őt a helyszínre riasztott monori hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból, majd átadták a mentőszolgálat szakembereinek.

Használta a biztonsági övet

Mivel használta a biztonsági övét, egyáltalán nem szenvedett sérülést, mint ahogyan a Lancert vezető idős úr sem. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Széchenyi utcát teljes szélességében lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK