Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Kegyetlen módon végzett albérlője Deutsch Tamás apósával, a tettes önkényes lakásfoglaló volt, hónapok óta nem fizette korábbi bérleményét

Felesége édesapjának születésnapjára készültek Deutsch Tamásék, amikor Lazásnyi Lászlót az egyik albérlője kegyetlenül meggyilkolta. Az egykori focista vitába keveredett albérlőjével, miután a férfi több hónapja nem fizette bérelt szobáját. Az áldozat már a zárat is lecseréltette, a tettes azonban önkényesem elfoglalta a lakást.

Születésnapja előtt halt meg

Két nappal 67. születésnapja előtt késelte halálra albérlője Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját a Nánási úti apartmanházban. Az áldozat Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósa volt, a politikus kilenc éve vette el a lányát, Lazsányi Erikát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vasárnap volt a születésnapja

„Apunak ma VAN a születésnapja. Lazsa ma LENNE 67 éves. Aput, Apát, Lacit, Öreget, Fatert, Papát, Lacikát ugyanis a barátai mellett még a családon belül is sokszor így hívtuk, LAZSA! Nem tudjuk vele ünnepelni a születésnapját, Ádvent második vasárnapját, mert két napja már nincs köztünk. Meghalt. Meggyilkolták. Elvették az életét. Felfoghatatlan. Nincsenek rá szavak”  – írta Deutsch Tamás felesége a Facebookon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Rossz ember támadta a Papára”

Majd így folytatta a bejegyzést: „Imádott unokája, Deutsch Dániel LÁSZLÓ már tudja, hogy egy rossz ember rátámadt a Papára, aki nem tudta megvédeni magát, és meghalt. Édesanyám ötven év jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan szerelem és házasság után vesztette el a férjét. Én teljes szívemből hálás vagyok a sorsnak, hogy a lánya lehettem. Apu remek labdarúgó volt, csodálatos ember! És csodálatos dolog, hogy büszke lehettem rá, mindig érezhettem a hitét és támogatását, amikor a munkámról volt szó”.

Vérengzés Óbudán

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, az óbudai kétszintes épületben borzasztó vérengzés zajlott péntek délután. A gyilkosság gyanúsítottja egy 57 éves informatikus férfi, egy éve érkezett az épületbe bérlőként.

Nem fizette az albérletét

Eleinte nem volt vele semmi probléma, ám pár hónappal ezelőtt már késett a bérleti díjjal, és az utóbbi hónapokban egyáltalán nem fizetett.

Lecseréltette a zárat

Többször is távozásra szólították fel, Lazsányi László is határozottan kérte, hogy hagyja el a szobáját. Sőt a zárat is többször cserélték.

Felfeszítette a zárat

A férfi azonban egyre erőszakosabban tért vissza, volt, hogy az ajtó zárját is felfeszítette. Péntek délután is úgy tért vissza, hogy a szobája ajtaján már új zár volt. Ekkor elővette a nála lévő vadászkést, és azzal feszítette fel a zárat.

Vadászkéssel szúrta meg

Lazsányi László ezt megtudta és ezért ment fel a Dunára néző apartmanba és kérte számon a történteke. A vita veszekedésig fajult, ekkor a bérlő a behatoláshoz korábban használt vadászkéssel megszúrta az ingatlan tulajdonosát.

A gondnok talált rá

A gondnok talált a vérző áldozatra, kihívta a mentőket, de már nem tudtak segíteni rajta. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett gyilkost. 

Veje is gyakran megfordult a házban

„Laci remek ember volt, mindenki szerette. Valósággal rajongott a házért, sok időt töltött itt. Ő intézte a bérléseket, a kifizetéseket, a foglalásokat, a veje, Deutsch Tamás is többször megfordult itt – mondta a Blikknek az apartmanház egyik alkalmazottja.

Korábban is voltak viták

Az apartmanház gondnoka is az épületben tartózkodott a gyilkosság idején. Ő azt mondta, hogy az épületet pár éve újította fel Lazsányi László, aki meghagyta retró stílusban. Viszonylag egyszerű a vendégkör, de szerették az emberek. Voltak már korábban is viták, összezördülések, erőszak azonban soha nem fordult elő.

A tettes a helyszínen elfogták

A Fővárosi Főügyészség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását, erről hétfőn dönt majd a bíróság.. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép:

Exit mobile version