Deutsch Tamás EP képviselő apósát gyilkolta meg kegyetlenül albérlője péntek este a Nánási úton. A szörnyű tragédia egy elszámolási vita miatt következett be, a tettes fizetés helyett gyilkolt.

Gyilkosság a Nánási úton

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, pénteken este egy 66 éves férfit halálra késelt 57 éves albérlője Budapesten, a Nánási úton, egy társasházi lakásban.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lakásokat adott ki az áldozat

A 66 éves férfi lakásokat adott ki egy Római-parthoz közeli házban, és éppen a lakbérért ment, amikor az egyik bérlő leszúrta.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A gondnok talált rá

A gondnok talált a vérző áldozatra, kihívta a mentőket, de már nem tudtak segíteni rajta. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett gyilkost. 

Egykori labdarúgó halt meg

Mint később kiderült, az áldozat a Lazsányi László, a Csepel egykori labdarúgója, erről Dunai Ede író számolt be Facebook oldalán.

A Csepelben játszott

“Halálra késelték a Csepel egykori labdarúgóját, Lazsányi Lászlót. Döbbenetes hírt kaptunk, pénteken este az albérlője halálra késelte a BVSC, a MÁV Előre és a Csepel egykori futballistáját, Lazsányi Lászlót, vagy ahogy mindenki ismerte, Lazsát – írta Facebook oldalán az író.

Fizetés helyett gyilkolt

Majd így folytatta a bejegyzést: „Az egykori ifjúsági válogatott labdarúgó, aki a BVSC-ben nevelkedett, ahol éveken keresztül Törőcsik András és Fekete László csapattársa volt, tegnap mint tulajdonos a bérleti díjért ment egy óbudai ingatlanhoz, ahol az albérlő fizetés helyett meggyilkolta. A volt NB I-es játékos holnap ünnepelte volna a 67. születésnapját. Lazsa, nyugodj békében!”

Deutsch Tamás apósa az áldozat

Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja.

2013-ban házasodtak össze

Lazsányi Erika és a fideszes politikus 2013-ben házasodott össze. Az edző Deutsch Tamás harmadik felesége, azóta már egy közös gyermekük is született. Egy akkor nyilvánosságra hozott fotó szerint Palik László volt Deutsch Tamás esküvői tanúja.

Lánya így búcsúzik Lazsányi Lászlótól

A Fidesz EP képviselőjének felesége vasárnap egy Facebook bejegyzésben búcsúzott édesapjáról:  „Aki egyszer új istenigazából nyomott hagyott a lelkedben, és szeretetével valamiféle csodát helyezett el a szívedben, annak mindig helye lesz az életedben”. .A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: rendőrautó a Nánási úton – Forrás: RTl klub