Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Koronavírus miatt karanténba került Dunakeszi polgármestere Dióssi Csaba

Egyhetes karanténba vonult Dióssi Csaba. Dunakeszi polgármestere a ma karanténba került Gulyás Gergely miniszterhez hasonlóan egy olyan rendezvényen vett részt, amelyen koronavírus-fertőzöttet találtak.

Dunakeszi fideszes polgármestere, Dióssi Csaba a közösségi oldalán számolt be arról, hogy karanténba került.

A helyi lap a Dunakeszipost.hu úgy tudja egy olyan magánrendezvényen volt, ahol koronavírus-fertőzöttet találtak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem sokkal ezelőtt írtuk meg itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy hatósági házi karanténba került Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs miniszterhelyettes.

Ők is egy olyan rendezvényen vettek részt, amelynek egyik résztvevőjéről kiderült, hogy koronavírusos.

Dióssi Csaba ugyan nem ír róla, de a hírek egybeeséséről arra lehet következtetni, hogy a fideszes városvezető ugyanazon a magáneseményen vehetett részt, ahol a fideszes miniszter és helyettese,

Dunakeszi polgármestere a közleményében hangsúlyozza, hogy teljesen tünetmentes. Követi a járványügyi hivatal előírásait és otthonról dolgozik. Hivatalosan egy hetes karantén vár rá. Otthonára pedig felkerült a piros matrica.

Kiemelt kép: Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere -Forrás: Facebook/Dióssi Csaba

Exit mobile version