Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Külföldről hozták az anyagot az új Mészárosné, Várkonyi Andrea méregdrága esküvői ruhájához – mondta a készítője

Magyar divattervező ruhájában lett Mészárosné, Várkonyi Andreából. A luxuslagziban méregdrága világsztárok léptek fel, különleges ételeket szolgáltak fel, és most kiderült, hogy az új Mészárosné ruhája is nagyon sokba került. Kit érdekelnek az árak, ha a közbeszerzéseken meggazdagodott legvagyonosabb magyar, Mészáros Lőrinc a férj?

Klasszikus

A műsorvezető egy klasszikus, mégis modern ruhában mondta ki a boldogító igent, amely több mint egy hónapig készült – erről a tévés műsorvezető hivatalos közösségi oldalán posztolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Később készültek a fotók

A Blikk azt is kiszúrta, hogy a fotók a ceremónia után készülhettek, hiszen Várkonyi Andrea ujján jól látható már az arany karikagyűrű. Érdekes módon a Facebookon közzétett fotók közléséhez nem járultak hozzá.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Konkrét elképzelés

A tervezésnél Andreának konkrét elképzelései voltak például arról, milyen legyen a kialakítása. Tudta, hogy – a hagyományokat követve – nem szeretne ujjatlan darabot, ahogyan a dekoltázs mélységével kapcsolatban is megjelölte, milyenre vágyik – mesélte a bulvárlapnak Merő Péter.

Amit Andrea szeretett volna

„Andrea szeretett volna egy klasszikus, elegáns, mégis modern és izgalmas esküvői ruhát, ezért is esett a választás erre a geometrikus mintájú, gyöngyökkel és flitterekkel díszített tüll anyagra, amelyet külföldről hozattunk. Fontos volt, hogy ne legyen hivalkodó, mégis méltó legyen az eseményhez és a viselőjéhez.” – tette hozzá a divattervező.

Miért nem fehér?

A szín kiválasztása is sarkalatos pont volt a ruha esetében, s bár a menyasszony klasszikusan hófehér ruhában vonul az oltárhoz, a korábban egyszer már házasodó Andrea ezúttal más színt választott. Szóba került az ekrü és a pezsgőszín is, végül az utóbbira esett a választás.

Bő egy hónap kellett

Nagyjából háromszor találkoztak, ennyi idő alatt készültek el a tervek, a formák meghatározása, a munkafolyamat pedig egy hónapig tartott. A tervező arról is beszélt, hogy ritka alkalom, hogy ilyen volumenű ruhát készíthetnek, ráadásul ilyen különleges anyagból, így összességében nagy öröm volt számukra elkészíteni Várkonyi méregdrága menyasszonyi ruháját.

Herczeg Zoltán megbecsülte

Amennyiben külföldről hozatták az anyagot, akkor olyan 50-100 ezer forint körül lehetett métere, de határ a csillagos ég. Legalább kellett 5-6 méter anyag a ruhához.

A gázszerelő öltönye

Mészáros Lőrinc öltönyéről azt mondta: Klasszikus diplomatakék, elegáns darab, amely tökéletesen áll rajta. Nehéz lenne megmondani, nagy divatházból való-e, bár annyira passzol rá, hogy valószínűbb, hogy rá tervezték. Itt is nehéz megmondani a pontos árat, de ha tippelnem kéne, csak az anyag legalább 300 ezer forintba került.

Kiegészítők

Mészárosné az oltár előtt egy klasszikus gyöngysort viselt még, illetve feltételezhetően egy Jimmy Choo cipőt. A tíz centis sarkú, nyitott orrú, kézzel készített lábbelit kifejezetten esküvőkre ajánlják, a kristályokkal díszített darab ára 485 ezer forintnyi euró.

Ez volt a menü

Egy filléres ékszer maradt

Várkonyi Andrea mindenesetre viselte azt a bokaláncot is, amelyet még 2012-ben, a venezuelai nyaralása során szerzett. Ez a kis ékszer állítólag megvédi őt minden rossztól.

Nászút

Hadházy László országgyűlési képviselő vasárnap egy repülőgépek nyomkövetésére használható applikáció térképet posztolta és arról írt, hogy az eddig Mészáros Lőrinc által használt magánrepülőgép az álomesküvő másnapján Dubaiba repült.

Dubai

A koronavírus-járvány kellős közepén, 2021 tavaszán amikor Orbán Viktor arra kért mindenkit, hogy ne menjünk külföldre, akkor ez a gép szintén Dubaiba repült, amikor pedig hazajött, Mészáros Lőrincre és Várkonyi Andreára hasonlító személyek szállt le róla. Ide kapcsolódik: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea állítólagos közös Dubajozásán, magánrepülőzésén csámcsog az internet népe

Feleségcsere

Várkonyit 2019 nyarán szerződtette le Mészáros Lőrinc korábbi felesége a saját tévéjéhez műsorvezetőnek. Beatrix asszony valamit nagyon nem vehetett észre, mert Várkonyi villámgyorsan összejött a férjével, belőle pedig 30 év házasság és három közös gyermek után ex-Mészárosné lett. Az új Mészárosné, Várkonyi Andrea ujjára pénteken került karikagyűrű. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mérő Péter hivatalos honlapja.

Exit mobile version